- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, bár kibírom azt is, ha azt a párat újból megalkotom. Annak lehet ciki, aki valóban sokat használ, de annak is csak ritkán.
Nálam ez a probléma most még nem aktuális, de azért örülnék, ha jönne ide valami pozitív válasz egy kétkattintásos megoldással.

-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, egyáltalán nem találtam topikot ennek a remek alkalmazásnak, ahol megkérdezhetném, hogy van-e valakinek valami trükkje arra, hogy a Look-okat (preseteket, filtereket) egy telefon-rendszervisszaállítás előtt elmentsem? Általában bőven több lépést használtam, semhogy a QR-kódos megoldás működhessen... De nem szeretném elveszíteni őket. Valahol biztosan tárolja őket a program, de nem tudok rájönni, hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest