Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti3120 #33 üzenetére
Sztem az alsó link sem a "óra háttérkép" kép átállítását írja, hanem azt, hogy tud képet készíteni, tárolni tudja a belső memórián, és tudja irányítani a telefon kameráját, valamint jpg és png képformátumokat tud kezelni... én így értelmezem. De javítsatok ki ha tévedek.
"Taking pictures Watch take pictures, memory storage, remote control mobile phones
Storage to mobile phones, picture shows: PNG, JPG"
Én is hiányolom az olcsó "okosórákból" a jobban testre szabhatóságot, például ezt is, hogy az óra hátlap legyen több vagy kiválasztható. De sajnos amíg nem adroid alapú a rom, addig sok választásunk nem lesz...Cappa72 haverommal próbáltuk szétszedni az u8 romját, magyarítás céljából, de nem sikerült, pedig ha valaki, akkor ő ért hozzá....ha sikerült volna, akkor ezen is tudtunk volna változtatni.
-
infeeeee
csendes tag
válasz
zsolti3120 #29 üzenetére
Azért különbözik, mert két különböző típus van, mind U8, néhol keverik melyik melyik:
U8 – Companion watch, MTK6260, 128 x 128 touchscreen, plastic body, rubber strap.
U8 Pro – Watch/phone, MTK 6260, 240 x 240 touchscreen, plastic body, rubber strap.Forrás: xda
A többire nem tudok válaszolni, nekem sincs ilyen, csak én is gondolkozom, hogy veszek egyet. ha már 4000ft-ért itt van kínából a legolcsóbb típus
-
muchacoado
aktív tag
válasz
zsolti3120 #29 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest