Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_JD
csendes tag
Köszönöm az infókat és tippeket, downgrade-eltem az nvidia driverem és bár első újraindulás után még nem ment közben feltelepítettem az új IE11-et és azóta működik a legfrisebb verzió is.
Nem tudom melyik segített...
-
_JD
csendes tag
válasz
üzenetére
Természetesen rákerestem és elolvastam a hozzászólásod. En nem írtam le rendesen, az alábbiakat csináltam meg:
-Skype eltávolítása
-Registry takarírás (CCleaner)
-Újraindítás
-Felhasználói fiókból minden skypehoz köthető adat törlése
-FAR manager-el megkerestem minden *skype*-szöveget tartalmazó fájl és mappanevet, azokat is töröltem
-Skype telelpítéseUgyanaz mint eddig, teker és nem jelentkezik be. Merpróbálkozom mégegyszer, most újraindítás előtt és után is keresek fájlokat, hátha valamit nem enged törölni.
Gaberking: Köszi az infót, megpróbálkozom ezzel a programmal
-
_JD
csendes tag
válasz
buborekosviz
üzenetére
Igen, a registry takarítás is megvolt CCleaner-el, illetve minden skype-hoz köthető adatot töröltem a felhasználói fiókomból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest