- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
proradeon #5466 üzenetére
Egyébként nem tudom mi sántít az indoklásomon. Ahogy azt se, hogy hogy jön ide, hogy a gmail törli az inaktív account-okat, tekintve azt, hogy - mint írtam - az e-mail címhez hozzáférünk.
Álmodban esetleg...
Gondolod hogy írtam volna azt, amit írtam, ha közbe leírtad volna, hogy az email cím ki lett próbálva? Ilyesmit nem írtál, lehet csak szerettél volna.
A probléma az volt, hogy a Skype szerint ezzel az e-mail címmel nincs account regisztrálva hozzájuk, miközben ez kizárt.
Igen, csak először nem ezt írtad, hanem:
a skype oldala szerint nincs regisztrálva ez az e-mail cím
Ez a kettő rohadtul nem ugyanaz!
És meg is világítom egy kicsit miről van szó.
Ha egy olyan illetőnek küldesz levelet, akinek az email címe már nem létezik, akkor arról a cél email levelező rendszer elég egyértelmű jelzést ad, teszem azt: "The email account that you tried to reach does not exist". Szerintem 2015-ben ennek értelmezéséhez nem kell a NASA kvantum-számítógépének lenni.
Tehát amikor az kértél egy új jelszót, akkor a skype rendszere a küldés után kaphatott egy ilyen üzenetet, és ezt jelezhette nektek.
Tehát ACE kedves ph felhasználó nem volt elég figyelmes, mert nem olvasta el hogy én mit indokoltam meg (ahogy azt se tudja hogy egy amil címről könnyen lehet tudni azt hogy él-e vagy sem, ld. feljebb). Ő csak azt látta, hogy ott már a jó hibaüzenetet írtad le, és erre reagált, én pedig akkor azt indokoltam meg, hogy kapott információk ismeretében miért volt pontos és helyes amit először válaszoltam, csak akkor nem akartam túl hosszan ragozni, de most volt egy kis időm, hogy helyretegyem a dolgokat.
-
törölt tag
válasz
proradeon #5463 üzenetére
Már végigfutottam ezeket a köröket. Új skype-ot kellett csinálni
Az egyetlen segítség, h egy fájlban el vannak mentve a partnerek és azok skpye-neve, így viszonylag könnyen fel lehet őket újra venni.
Ez van, mióta a skype elpuhapöcsült. Mondjuk, a supportja előtte is rohadt szemét banda volt...
Amúgy hogy oldottad meg?
-
mikk2000
őstag
válasz
proradeon #5463 üzenetére
Gondoltam kérek újat az e-mail címére, de ez kudarcba fulladt, mert a skype oldala szerint nincs regisztrálva ez az e-mail cím. Ez utóbbi gyakorlatilag kizárt, mert csak ez az egy címe van édesanyámnak, és még régen én regisztráltam neki.
Az indoklás kissé sántít. Email szolgáltatók pár hónap inaktivitás után meg szokták szüntetni a címeket, még a gmail is elkezdte ezt játszani ezt a megszüntetősdit, erről volt hír is. Tehát első körben be kéne lépni arra a mail címre a szolgáltató webes felületéről hogy létezik-e. Ha nem, akkor van esély ha újra létre lehet hozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest