Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Affene, na sebaj, azért köszi a segítséget, és hogy foglalkoztál a dologgal!

Amúgy Skype-ban nem mindig fagy ki totálisan, ha előtte elindítom a webkamera szoftverét (amúgy gagyi Genius Videocam), és ott kiválasztom a bemeneti forrást, majd kilépek, akkor ha nagyon gyors vagyok (!), át tudom állítani Skype-ban is a bemeneti forrást.
De ha ezeket a lépéseket nem teszem meg, akkor a Skype egyszerűen kifagy és kilép a fenébe, abban a pillanatban, ahogy belelépek a videobeállítások menüpontba.
Ezt a kifagyást egyébként már csak azért is furcsállom, mert több helyről hallottam olyat, hogy beszélgetésnél ha valaki megosztja a "kameráját" a másikkal, ami adott esetben épp a TV-Tuner (mert nem állította át), akkor neten keresztül a másik fél a partner TV-műsorát látja...
Dehát nálam ehelyett egyszerűen fagyással kilép, mintha valami kritikus hibát érzékelne.Szerk.: ja igen, egyébként hozzáteszem, hogy még a régi 3.8.0.188-as verzió van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest