- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnold
csendes tag
Nem ilyen egyszerű. A technikai leírás szerint, amit nagyon ajánlok, ha más nincs elmegy a 80-as porton, de azt írják, hogy ha több portot tud használni jobb lesz, és kifejezetten ajánlják a választott port átengedését a routeren.
Amennyire én értem, a skype képes dinamikusan változtatni az átvitel minőségét a lehetőségek szerint és úgy keres utakat mint a talajvíz. A 80-as port a minimum, ha nincs más de több port, biztosabb kapcsolat.
A másik fontos dolog, hogy következetesen végig kell menni a hangerőbeállításokon: http://www.skype.com/help_sound_2k.html
Én az utolsóval nem értek egyet. Az én mikrofonom csak boosttal működik.
Sok játék automatikusan elrontja a hangbeállításokat, ilyenkor ujra végig kell nézni.
Röviden:
Lejátszási hangerőknél mikrofon lártszik de el van némítva.
Felvételi hangerőknél csak mikrofon kiválasztva (skype szabályozza a hangerőt)
Boost szerintem be.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Vicces képek
- Filmvilág
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest