- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Lívia
újonc
válasz bringasisti #14849 üzenetére
Fenix és Bringasisitinek válaszolok, mert valamiért nem enged két helyre írni.
Tehát, azért vettem a régi formanom helyett ezt meg 3 éve, mert sem keret, sem idő nincs arra, hogy légzsákos csilivilit tartsak fent. Ez egy öregúré volt, aki garázsban dédelgette, eredeti fényezéssel, ragyogó még most is, a szükségleteinket tökéletesen kielégítené.. Az előző formanomat is használtan vettem, sajnos karosszériásan már lepukkant állapotban, a bontóban kötött ki, a szívem szakadt meg érte. Nagyságrendi különbség volt a két autó között, az előzőt német piacra gyártották, onnan került az országba, min. a 4. tulajdonosa voltam.
Egyébként felháborít, hogy szövegelnek környezetvédelemről, holott a környezetet éppen a vásárlásokra ösztönző, multikat kiszolgáló reklámok mocskolják.
Ha nem találok olyan szerelőt, aki elbabrál az öreg formannal, akkor a bontóban köt ki, tökéletesen jó állapotban, valami banális hiba miatt. Ettől kinyílik az ember zsebében a bicska.
Bringásisti, először meg kell tanulnom az anyagismeretet, alkatrészek megnevezését. Nektek vénából jön a szerelés, a női agy kicsit másként működik. Tudom,hogy roppant bonyolult a jó pörkölt elkészítése is , de meg sem közelíti az autószerelést, ha az ember tök dilettáns .Egyelőre a hernyócsavart fejtettem meg fejből, az lehet, aminek nincs feje. Csavarhúzó OK, bár, hogy a marok és a normál közt mi a különbség, ez már magas. Igyekszem felzárkózni és köszönöm a biztatást! (lehet, h. nem egy nagymamának szántad, hanem egy fiatal bombázónak? De igyekszem, tényleg! )