- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
macilaci78 #15105 üzenetére
Akkor próbáld meg azzal a beállítással amit re-d-evil ajánlott. Az biztos hogy strapabíró az sj4000
nekem cirka 6 szezont húzott le a motoron, ott meg kapta az áldást bőven
-
lemmy71
őstag
válasz
macilaci78 #15103 üzenetére
Kocsiba tökéletes
Ha fényképezni kell akkor miért nem egy digitális gépet veszel, az újakat már webkameraként is lehet használni, de ha nem akkor veszel hozzá egy Video Capture Adapter -t, csak jól válaszd ki, mert elég sok csak win7 -ig kompatibilisAmúgy én is ilyet használok a kézi kamerához.
-
lemmy71
őstag
válasz
macilaci78 #15099 üzenetére
Ja most nézem a tiéd wifis, az enyém még az első szériás sj4000 volt. Akkor az már kezeli a 64gigát. Webkameraként jól szolgál, de ahogy már írta beis-compo a fénykép nem egy nagy durranás és ívelt lesz a kép, igaz a videón is. Én motoron használtam ott jól szuperált és néha a gyerek vízalatt
Az aksija most nyolc éves és még mindig jó volt.
-
beis-compo
tag
válasz
macilaci78 #15099 üzenetére
Fényképezésre eléggé alkalmatlan masina ez, a valódi felbontása fotózáskor is csak max FullHD, mindegy mire állítod. És hát minden "görbe" lesz a képen, a nagy látószög miatt.
-
lemmy71
őstag
válasz
macilaci78 #15097 üzenetére
Nekem anno 32 gigás ként kezelte csak, de úgy hallottam hogy a firmware cserével ez orvosolható, de én nem próbáltam
De az enyémnek már annyi, ennyi maradt belőle, akinek kell az egy csokiért viheti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest