-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Lufibohoc_
tag
Én ismerek. Én vagyok. De Te is lehetsz
Nem nagy szám. Keresel egy szétszedős videót, az alapján szétkapod, beviszed a lomex-be, megmutatod, adnak ugyanolyan mikrokapcsolót 70 ft-ért, hazaviszed, leforrasztod a régit, berakod az újat és összerakod. Csak egy erős lámpa és egy hegyes forrasztó kell hozzá. Vegyél 2 kapcsolót, mert ha leejted, nem találod meg többet.
9056 hozzászólásom. -
krumplista
tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy akinek odaadtam eddig pár percekre, mindenki izomból nyomta a gombokat, mert a tokon elég erős a rugó+hosszú az útja a gombnak, és nem érződik a nyomáspont (konkrétan nyomot hagyott az ujjukon pár perc nyomogatás). Mivel az a szerencsétlen mikrokapcsoló nem ilyen erőkre van tervezve, így biztos vagyok benne, hogy emiatt vannak ezek a gondok.
-
Minstrel
senior tag
Ezen a képen úgy látom, hogy ilyen kapcsolók vannak benne, szerintem gyorsabban ki tudod cserélni vagy cseréltetni a gombot, mint, hogy BG-ék garanciázzák.
(#9020) mihione
Lehet állítani, van a beállításokban rotate opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest