Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Noumena
tag
Nekem is hasonló problémám lenne XP alatt a hibakód: -536870397
-
chester99
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném, ugyanez a problémám, ECS P6S5AT alaplappal, a létező összes SiS 7012 drivert kipróbáltam, mindegyiknél ugyanazt kapom:
Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)

Ha emlékeztek még, mi volt a megoldás, légyszi írjátok meg. XP SP3 újratelepítve, alaplapi drivertől kezdve az összes verziójú driver kipróbálva. Biosban is engedélyezve. Mégsem hajlandó elindulni. Mi lehet a gond?
-
mcsabee
senior tag
köszi szépen

-
-
mcsabee
senior tag
Sziasztok! Egy apró bibi van! Van egy alaplapom (jó esetben, ugye mindenkinek van, akinek van gépe) egy K7S5A, abban egy integrált hangkari a Sis 7012-es. Letöltöm hozzá a drivert a Sis honlapjáról, és mikor tenném fel, hibát észlel. Nem tudok hangot csiholni. Valaki nem tudja, hogy esetleg mi lehet a probléma megoldása? Mert már nagyon ideges vagyok! Eddig mindig sikerült felraknom (most is egy windows újratelepítés után vagyok). szal az idegösszeomlás határán. Valakiiiii (remélem, eléggé kétségbeesettnek hallatszott)
Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest