- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
szasz, megnéztem a chargeres futamon az időeredményeket... nem semmi
mármint a te eredményed: 20 kört nyomtál 5 tized másodperces eltérésekkel, ez előtt le a kalappal , komoly mutatvány folyamatosan ugyanúgy menni.
Nekem 7-8-9 tizedes szórás volt az ariel atommal, mert bizony tudtam menni egy lagg mentes futamot. Néztem az előtted álló pilótákat, az elég fals, maradjunk ennyiben, te nyilván keményebben fogalmazol. Remélem , a főnökség videóbírózik minden díjazás előtt, ebben bízzunk -
Rapido251
csendes tag
Egyébként a kormánybeállítás megosztásos dologban benne vagyok, rengeteget hozhat egy jól beállított kormány (tapasztalatból mondom).
Ezt használtam múltkor az F1 Mclaren M23-hoz. Érdekes, hogy a FFB-t nem éreztem olyan jónak, mint az előzőt, de már nem akartam vele sz*rakodni. Nem biztos, hogy ez egy jó beállítás, de nekem F1-be egész bejött. (203°-os kormányelfordulást használtam).
A Lancer Evo X-nél meg 422°-os kormányelfordulást használtam, de sebességérzékeny kormányzás nélkül. A digitális kormányzási arány ahogy néztem, itt nincs hatással a kormányzásra (az rF-ben igen csak fel tudta ez bolygatni az irányítást). Várom a véleményeket és tapasztalatokat ezzel a beállítással kapcsolatban!Egyébként: A kormány nekem is tökmindegy, csak annyi a követelésem, hogy ne ilyen Nintendo WII szerű legyen, hogy a levegőben kormányzol, hanem rögzítve legyen... Az autók terén se vagyok finnyás, mindegyikkel el tudom érni várt eredményt, Simracewayen meg gyakran azon felül is. Bár a négykerék-meghajtású autókkal sose voltam jóban, egy kis gyakorlás után könnyen "kijövünk egymással". A másik még a kormánnyal kapcsolatban, hogy én egy időben nem voltam oda az FFB-ért, mert anélkül kezdtem, anélkül is éreztem jobbnak, de aztán rF-be kipróbáltam ezt a Realfeel plugint, nagyon tetszett, és azóta használom is.
-
tutuhawer
őstag
sg fórumon is megy az ötletelés
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mármint a te eredményed: 20 kört nyomtál 5 tized másodperces eltérésekkel, ez előtt le a kalappal , komoly mutatvány folyamatosan ugyanúgy menni.