- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
Mentem volna én is, hamar megvettem, 1 perces köröket lehet róni a lime rock parkban, de hát join timed out... egyre jobban kezdem megismerni ennek a hibának a természetét. Ez nem a szokásos hiba, ami többeknek volt, speckó eset nekem. Belépek időméréses "HOT LAP" módba és várom, hogy indul a 60 perces idő. Nem indul... aztán elindul, majd megszakad, nem tudok a RACE NOW gombra se klikkelni. Aztán kb 58 percnél tart már az óra, megint van race now gomb, lehet menni. Aztán nem.. egyszer jó, másszor nem. Versenyben ugyanez. Mintha az internetkapcsolatom ingadozna, pedig a legdrágáb DIGI van nálunk. 50/20-at mérek Pesthez viszonyítva 10 ms-os pinggel, és Los Angeleshez mérve 180-200 ms-os ping és 5/5 a letöltési-feltöltési sebességem MBit-ben mérve. Szóval a nemzetközi terepen szar a netem ennyire? Váltsak UPC-re? A játék nem szereti ezt a fajta internet kapcsolatot? SZóval agyalnom kell még, nem is igazán tudom, hogy tudtok-e segíteni. Ja.... a versenyekben én laggolok, ami botrány. NFS-ből jövök, ahol soha nem laggoltam, mindig hibátlan volt abban a szar játékban is minden, pontosan mutatta, ki merre hány méter. Itt meg, egyszer valaki mögött, aztán előtte vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- További aktív témák...
- Corsair RM850e 2025 850W - ATX 3.1 - PCIe 5.1 - Garancia 2032.11.08
- Apple Watch Ultra 1 EU modell, 2 szíj + töltő, akku 89%, korrekt állapot
- SHH váltó 2017 októberi
- Kingston FURY Beast 32GB(2x16GB) DDR5 6000MHz - Élettartam garancia
- Apple Mac Mini M1 8gb ram 256gb ssd - hibátlan állapot - BeszámítOK
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest