- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
Rapido251
üzenetére
Azt is mindenki másképp csinálja. Megmondom őszintén steering lock ide-oda, nekem nem jött be a 900 fokos elfordulás, magas SL-al sem. Az ellenkormányzásoknál totál nem éreztem mennyit kell tekernem, és mindig csak tekertem, csak tekertem, míg át nem csapott az autó abba az irányba amerre tekertem...

Nem csak én vagyok ezzel így, ezért én és a haveri köröm most az 500-520 körülivel nyomjuk. Ezt még mondjuk át lehet fogni/tekerni anélkül hogy le kéne venni a kezünket (na jó kis túlzással
) és kellően nagy ahhoz hogy feelinges legyen.
Ehhez a 20-24-es SL a kellemes, ez persze autónként változik. Egy rosszul forduló autónál feljebb szoktuk rakni, az kissé segít a tempón, és a túl sok kormányzáson. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és kellően nagy ahhoz hogy feelinges legyen.
Ehhez a 20-24-es SL a kellemes, ez persze autónként változik. Egy rosszul forduló autónál feljebb szoktuk rakni, az kissé segít a tempón, és a túl sok kormányzáson.