- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Garmin topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
Rapido251
üzenetére
Azt is mindenki másképp csinálja. Megmondom őszintén steering lock ide-oda, nekem nem jött be a 900 fokos elfordulás, magas SL-al sem. Az ellenkormányzásoknál totál nem éreztem mennyit kell tekernem, és mindig csak tekertem, csak tekertem, míg át nem csapott az autó abba az irányba amerre tekertem...

Nem csak én vagyok ezzel így, ezért én és a haveri köröm most az 500-520 körülivel nyomjuk. Ezt még mondjuk át lehet fogni/tekerni anélkül hogy le kéne venni a kezünket (na jó kis túlzással
) és kellően nagy ahhoz hogy feelinges legyen.
Ehhez a 20-24-es SL a kellemes, ez persze autónként változik. Egy rosszul forduló autónál feljebb szoktuk rakni, az kissé segít a tempón, és a túl sok kormányzáson. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Hardcore café
- Robotporszívók
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és kellően nagy ahhoz hogy feelinges legyen.
Ehhez a 20-24-es SL a kellemes, ez persze autónként változik. Egy rosszul forduló autónál feljebb szoktuk rakni, az kissé segít a tempón, és a túl sok kormányzáson.