- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapido251
csendes tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Hello!
Azóta sikerült egy 5 tizedet javítanom, az első kanyarban méghozzá! Úgy néz ki itt több is múlik azon, hogy 1-1 kanyart hogy vesz az ember, mint eddig hittem, pedig nem nagy különbség volt a két kanyarvételem közt szemre, mégis 5 tized. Egyébként a kormánnyal kapcs. nem sokat haladtam, de szerintem ennél nincs tovább. Még nézegetem, hogy a 2. és 3. szektorba miért kapok 5 tizedeket, aztán megcélzom az első helyet, de szerintem a 7-es és 9-es kanyarban vesztem el ezt az időt.
BeriHampeR:
Először is katt ide, innen töltsd le a klienst, aztán indítsd el, ott a Login képernyőn írd be a felhasználóneved + jelszavad, aztán katt az Event menüpontra, és ott keress olyan, ahol Test Drive van kiírva, ugyanis ott ingyenesen megkapod azt az autót, amivel éppen az Event zajlik, a többinél viszont neked kell megvenned (esetleg ha összegyűlt annyi kredited, akkor azzal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- S22 Ultra 512/12
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest