- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapido251
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Még új vagyok a Simracewayben, ezért azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e ajánlani valamit kormánybeállításokra, hogy gyorsabb köröket lehessen futni. Jelenleg a McLaren M23-as eventen körözgetek, mely Watkins Glen pályáján zajlik, és egyszerűen nem tudom hogy lehetnék gyorsabb. Nézegettem az első gyorsköreit, de nem láttam sok különbséget az én és az ő köre közt, mégis minden szektorban kapok ~0.5 mp-et, ami szerintem baromi sok. Jelenleg a 8. helyen állok +1.7 mp-el lemaradva a második mögött. Próbálkoztam különböző beállításokkal, 203°-os kormányfordulással, 13.5-15.0 steering lock-al, 50%-os Speed Sensitive Steering mellett, 360°-os kormányelfordulással, szintén 13.5-15 steering lock-al, csak 0%-os Speed Sensitive Steering mellett, és nem tudom hogy mi lenne az ideális, tudom ez emberfüggő, de mások tapasztalataira is kíváncsi vagyok, ugyanis ahogy észrevettem, az ilyen beállítások akár 1-2 mp-et is hozhatnak, ha jók. (Logitech G25)
Ui.: Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest