- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Nos annyit mondanék hogy az FFB nem kicsit tud kib*szni az emberrel. Ez a hirtelen oldalra koppanásig elfordulós cucc ez tipikus rFactor "betegség". Ezt már lehet javítani egy új FFB fizikával amit modderek készítettek a játékhoz (rFactor). Mivel a Simraceway is ilyen háborgós cucc erre orvoslatot nem tudok mondani,
Viszont az FFB lyukat az erő állításával lehet korrigálni. Ha túl magas értéken van akkor észre fogjátok venni hogy PL: ha megcsúszol az autóval egy picit aztán korrigálni szeretnéd a kormány egyszerűen jobbra balra fogja mozgatni a kormányt minden erejével mivel "Ő is szeretné egyenesbe állítani az autót". Szóval Már alapból érdemes a Logitech Profilerben állítgatni a dolgokat. Nekem MOMO-m van ugye kibeb*szotterős FFB je van, képes az ember ujját eltörni
így nem igazán jó az ha nagyon durva ffb effektek vannak érvényben. Pályaautózásra a lehető legfinomabb kormányzás kell és éppen annyi effekt ami érezteti veled hogy hol a határ. Nos ez is emberfüggő ki hogy szereti.Az én logitech profiler beállításom:
Overall Effect Strenght : 73-80 % között ( 80% on csak LFS Drift nél használom)
Spring Effect Strenght : 50%
Damper Effect Strenght : 65-70% közöttEnable Centering Spring in force Feedback Games bepipálva és az alatta lévő skála 0% on van..
Game Settings : rész pipa...
Nálam így egész jó nem harcolok a kormánnyal persze ez az én igényeimhez van alakítva de simán el tudtok indulni belőle
A többi megszokás kérdése. Ha ez megvan utána a játékban is érdemes picit lentebb venni az FFB erősségét , vagy ha nektek úgy jó akkor maradhat 100 on is.Remélem tudtam segíteni ha még kérdésetek van nyugodtan írjatok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így nem igazán jó az ha nagyon durva ffb effektek vannak érvényben. Pályaautózásra a lehető legfinomabb kormányzás kell és éppen annyi effekt ami érezteti veled hogy hol a határ. Nos ez is emberfüggő ki hogy szereti.
A többi megszokás kérdése. Ha ez megvan utána a játékban is érdemes picit lentebb venni az FFB erősségét , vagy ha nektek úgy jó akkor maradhat 100 on is.