Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Szegeny O2... hupphupp :)
De mindegy... igy ez a vacak pC ugy nez ki, mintha igazi _SZAMITOGEP_ lenne. :) -
Rozoga
csendes tag
Hát igen. Tecc. Azért láttam egy-két új dolgot, pedig jelenleg is 4 házon dolgozom. 2 sima festés +vágás/plexi+ fény. A másik egy lexikont fok imitálni. / nagy torony, szita+kit./ A harmadik egy bástya lesz modelezve mikro ATX belsővel.
Ez ebben a MOD-ban a yóóó , hogy az ötletek kifogyhatatlanok. -
atus
senior tag
Épp ez benne a rettenetes. Én is imádom a szénszálat, egyszerűen gyönyörű. Az SGI-t is imádom, csak nem tudom melyiket jobban. Ez a modderek gyöngye meg ezt a két dolgot ötvözte lenyűgözően, igaz, hogy eltakarva a szénszál legnagyobb részét. Akit érdekel, az úgyis vet egy pillantást a hátuljára miután összeszedte a gép eleje láttán elvesztett önbecsülését, és újból elcsodálkozik a céltalan (de hatásos) pénzszóráson.
Nem akartam mind a 13 oldalt belinkelni, aki szemfüles, az felfedezi a többi oldalt is, aki meg nem az nem modderkedjen... -
Den
veterán
Nem semmi. Két bajom van vele. Vagy fölösleges volt szénszálból csinálni a belső vázat, vagy ha már abból csinálta, egyszerűen bűn egy mattszürke dobozban elrejteni.
Én imádom a szénszálat, csodálatosan néz ki (volt is szénszálmintás egerem :) ), Ha én csináltam vona a modot, bevontam volna szénszállal a burkolatot is.
Így nem látszik a mod egyik különlegessége, a belefektetett melóról nem is beszélve.
Ha csak azt az oldalt nézem amit Atus belinkelt semmi extra, egy szürke műanyag doboz ami kéken világít. Persze előről végignézve egészen más a dolog... -
iguana
őstag
ez felháborító! legközelebb kérlek hogy nyomatékosan hívd fel a figyelmet, hogy ez már ''xxl''! :))
1általán van fogalmad, hogy milyen lelki törést okoztál a hamvas életemben?!
megyek is veszek egy órát cicológusomnál...pedig már majdnem kikezelt a kisebbségi komplexusomból :)) -
atus
senior tag
Azt hiszem fogom a dekopírfűrészem, és elvonulok valami jó messzi kolostorba. Most ezek után mi újat, jobbat lehet kitalálni? :O:O:O:O
Überf@sza, kibalegjobb, legistencsászárabb casemod:
[L]http://mashie.glassbil.net/casemods/oenone13.htm[/L]
SGI r00lz
Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master H500P Mesh Fekete számítógépház eladó
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest