- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Fecka17
aktív tag
olvass már!!!!
Nemlátod hogy elkelt???
Nyisd már ki a szemed!!! -
tr00p3r
addikt
postázva! mostmár tényleg zárható!
-
Fancy-boy
addikt
Helló!Nem adnál el csak a telefont?Nem kell a tartozék!Természetesen olcsóbban!
-
tr00p3r
addikt
eladva!
részemről zárható a topik! -
Shape
aktív tag
-
Ck.
addikt
Megvan még a telcsi eladósorban?
-
tr00p3r
addikt
-
sergio_
aktív tag
ez nekem is tetszik
és Bp. Holnap nyilatkozom a kínált árrol, még át kell gondolnom az e havi cash-flow-t. Persze ha lemaradok, akkor így jártam, látom vannak 1éb komoly érdeklődők is...
szerk: már lehet, h le is maradtam...
[Szerkesztve] -
Router
őstag
Nekem megfelel az is ha előre utalom a pénzt csak akkor nekem kell megbíznom benned de donwegától hallottam hogy benned megbízhatok
Remélem OTP-s vagy mert akkor gyorsan átmegy a pénz!
Ha csomagként küdenéd az az én szemszögemből jobb lenne mert az kb 600Ft
légyszi dobj egy mailt majd egy névvel és számlaszámmal és holnap délelőtt már menne is a pénz valószínűleg de maximum délután!!!
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
-
Shape
aktív tag
nekem nem tudom hogy mikor lesz pénzem, de mivel én szegedi vagyok ezért nekem majdnem mindegy hogy kecskemélt vagy bp, igyis ugyis utaznom kell.
-
tr00p3r
addikt
hú de felpörögtetek! nekem persze az lenne a legjobb ha pesten tudnánk nyélbeütni a bizniszt! szóljatok, hogy kinek sikerült eladni a cuccát, és nálam lesz holnap a telcsi. 4után tudunk BP-en a nyugati és vonzásterében találkozni! illetve a 11.ker sasadi úttól a nyugatiig bezárólag valahol!
-
Shape
aktív tag
33,3k
kemény világban élünk -
* GeniuS *
tag
Lehet van egy jó hírem Shape mert akinek a teló kéne csak jövö hanapban jön haza mert most nem engedték el ugyhogy én csak a háttérben maradok..sorry
[Szerkesztve] -
Shape
aktív tag
Most hol áll az ár??
(mit kell felüllicitelnem hogy várjál még)
-
tr00p3r
addikt
válasz
* GeniuS * #69 üzenetére
ok, rendben.holnap akkor magammal viszem a telcsit. én 4ig dolgozomé utána elvileg bármikor OK, bár vonattal megyek ki gödre, szóval jó lenne olyan 5 körül a Nyugati környékén.
-
tr00p3r
addikt
válasz
* GeniuS * #61 üzenetére
miután kicsit leült a topik, ez jól hangzik! hétfőn mikor és hol lenne neked jó?
-
Router
őstag
válasz
* GeniuS * #66 üzenetére
ha szabad kérdeznem neked miért jön be jobban az SX1?
-
Router
őstag
válasz
* GeniuS * #64 üzenetére
nem érdekel inkább egy nokia 6600?
-
* GeniuS *
tag
De még nem tuti az csak hétfőn lesz tuti..
ugyhogy még minden lehet..
-
Router
őstag
válasz
* GeniuS * #61 üzenetére
az meg baj (nekem)
-
* GeniuS *
tag
Én meg tuti elviszem kedden
De lehet h hétfőn..
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
....és még mindketten ''versenyben'' is vagytok!
-
Shape
aktív tag
még én is itt vagyok, de nekem is árulni kell
-
tr00p3r
addikt
na hát ebben van mp3 és rádió is.
a háza és kijelző szinte 0 km-es. mint fentebb írtam is ez egy újonnan kicserélt készülék. gariba jött vissza, a régi ott maradt az új jött! a nyelv meg nem téma. egy soft frissítés kell neki amiben van magyar nyelv. leszedhető a Siemend weboldaláról ill. bármelyik sarki ''gagyiGSM''-ben megcsinálják neked nemegész 10 perc alatt....... -
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
válasz
* GeniuS * #42 üzenetére
egyelőre nem nagyon tolonganak a vevők, szerinet meg lesz a jövőhéten is. hacsak nem jön közbe egy 7végi ''gyorsvevő''
-
tr00p3r
addikt
a telcsi BP Nyugati és vonzáskörzetében vagy Gödön vehető át. a memkártya ma már nem összeg és hát tartozéka a Music Edition SX1-nek. sokat nem nyom latba szerintem.
[Szerkesztve] -
Shape
aktív tag
33k
tényleg helyileg hol van??
csak vigyék el legalább az egyik telómat -
* GeniuS *
tag
Helló a telót jövöhéten kedden vagy szerdán elvinném 32500 és Pesten tudunk találkozni ha nem adod el addig..és tényleg mem kari nélkül mennyi lenne..??köszi..
[Szerkesztve] -
Shape
aktív tag
mem kari nélkül menyi lenne??
ha el tudom adni a telo(im)mat akkor lehet hogy érdekelne. bár tartok tőle hogy addigra eladnád -
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
válasz
* GeniuS * #35 üzenetére
szia,
a telcsi úgy új, hogy cserélték egy újra gariban. a fólia már nincs rajta, de minden tartozéka megvan! (stereo headset, CD-ROM, 128 MB MMC, stb) doboza nincsen. -
* GeniuS *
tag
Helló a teló az új?? Mert akkor engem talán érdekelne..olvastam de azért megkérdezem minden tartozékkal fóliássan?? köszi
[Szerkesztve] -
Florida
tag
Egy 6610i-re mennyit kéne rádobni?
Milyen szoftvere van?Symbian-os izék rámennek?
bocs,látom h nincs beszámítás.kár..
jó ez a cucc pedig..(egy 6610i-t mennyiért lehetne eladni?)
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
-
Router
őstag
Komoly érdeklődő lennék a telóra ha lenne benne magyar nyelv
a billentyűzetet mennyire lehet megszokni ill. nem megszokni?
up! -
tr00p3r
addikt
továbbra is SŰRGŐSEN eladó a telcsi! mától bármikor átvehető!
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
hello,
ma délután volt szerencsém megnézni,kipróbálni alaposan a telcsit, és meginogtam,mert nem igazán olyan mint amire számítottam,vagy elképzeltem; így hosszas rágódás után arra jutotttam,h visszalépek.szó se róla nagyon jó kis telcsi,sokat tud, csak más olvasni róla,mint élőben tapasztalni;és mint tudjuk ízlések és pofonok...
elnézést,h meggondoltam magamat,de inkább most mint esetleg amikor találkoznánk. -
Shape
aktív tag
most olvasom hogy nincs beszámitás
de azért hátha, sose lehet tudni -
Shape
aktív tag
Hát ha van benne török akkor már engem is érdekel.
beszámitás van??
lenne egy ngage-m és vagy egy v525-öm -
ronson
őstag
Itt egy UP, mert nagyon jó áron van
-
tr00p3r
addikt
OK, az árról tényleg nem tudok nyilatkozni, de szerintem a 35K az realtív fix és nagyon baráti. kb ilyen árban vannak ezek a telcsik a ''normál'' kiadásban, ezért gondolom, hogy az ár meglehetősen nyomott így is, lévén, hogy ez egy limitál széria! de meglátjuk, nem akarok a ''sógor'' nevében nyilatkozni!
-
tr00p3r
addikt
köszi az érdeklődést!
a telcsi németországból származik, de abszolút tiszta forrásból! a hugom barátjáé. elvileg teljesen új, mert cserélték az előző ugyan ilyen telcsijét! papírok, tartozékok megvannak. doboza az sajnos nincs, ezenkívűl minden megvan hozzá. a garancia nemzetközi, de szerintem vállalhatok rá én ill rajtam keresztül megoldható! -
joey7
őstag
garancia,papírok; vagy netán külföldről szakadt hozzánk?
-
tr00p3r
addikt
sztok,
eladó lehet, jó ár esetén egy Siemens SX1 Music Edition (O2) telcsi:
Bővebben: link
Ez egy O2 Music Edition, de kártyafüggetlen, SX1. A Music Edition annyit tesz, hogy 128 MB-s MMC van hozzá és jobb füles!
Tulajdonságok:
65K színű kijelző
VGA 640 x 480 digikamera
Videófelvétel és lejátszás
MP3 lejátszó
MMC kártya foglalat (128 MB-s kártya tartozék)
Natural Sound hangszóró
Beépített FM-raádió
MMS
Bluetooth
Infra
Háromsávos
Szinkronizálás SyncML-el
Symbian Series 60 OS
Java
USB adatkábel
árat nem írok, mert nemtom mennyit érhet jelenleg a telcsi, de azt vegyétek figyelembe az árképzésnél, hogy egy egy limitált széria! (ha ez számít valakinek) beszámítás nincsen, mert pénzre lenne szükségem. a telcsi péntektől elvihető. biznisz: BP nyugati és vonzáskörzetében!
(amúgy szerintem olyan 35K-t érhet)
előre is köszi az érdeklődést,
tr00p3r
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Facebook és Messenger
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest