- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
nakrisz
tag
UP
-
nakrisz
tag
04.20-án megyek Bp-re.
Nem kell senkinek ez a jóféle cucc? -
nakrisz
tag
fel!
-
nakrisz
tag
ÁP!
-
nakrisz
tag
cUPp
-
Bikeman
aktív tag
A hiba az ön készülékében van...
Nem tudod felszerelni, mert ez egy országúti (gy.k. visligumis-szingós, túrdeflanc, stb.) fékszett...
szerk: neked kis ''csapok'' vannak a vázok/villán, arra kell fecsavarozni a féket, ez pedig egy központi csavarral megy föl a helyére.
[Szerkesztve] -
Bikeman
aktív tag
Mostmár szinte csak a 8-9-10(!) fogszámú cuccok vannak a boltokban, nem úgy, mint a régi szép időkben...
Ahol találtam, rögtön vettem hármat, egy ment a fel a bringára, kettő meg várja a helyét a fiókban...
Sajna, RX100 fogsort nem lehet találni már, hát még fékváltókart..Be kellett érnem egy új RSX-el.. (viszont szintén sikerült kb.1 éve zsírúj hajtóművet, hátsó váltót, meg egy kicsit használt első váltót szereznem)
Ja van nekem is RX100 fékkarom, meg váltókarom zsír állapotban, ha kell valakinek.. -
Bikeman
aktív tag
nincsmit..
Ha jól tudom, akkor ezt váltotta le az RSX annó, és ez (gy.k.: az RSX) lett a belépő modell (csoport)
Én is ilyen hátsó fogsorral (mármint bringás..) nyomom, mert már csak ezt lehet kapni 7-esben (RX100-as gépem van), de elég jó minőségű, pedig ált. nem csak sík úton megyek...
-
Bikeman
aktív tag
ha jól tévedek...
Bővebben: link -
SzaboZE
addikt
Ez sima V fék? Aliviohoz képest milyen kategória?
-
nakrisz
tag
Ismét: Fel!
-
nakrisz
tag
Fel
-
nakrisz
tag
Fékek: 2200 Ft/pár
Monoblokk: 1200 Ft
Együtt: 3000 Ft
Angol bicajos honlapokon találtam 10 fontért (+postaktg, azaz kb.3600 Ft + postktg) a fékeket, a veleox.hu-n 2000-ért a hátsót (első nem volt az árlistán)
Monoblokkot nem találtam sehol sem pont ilyet, a mostani leges-legolcsóbb országúti a velox.hu-n 2325 Ft, a LÁNC hálózatban 2790 Ft. (Ez az idei 2200-as szett része) Ezeket csak azért írtam, hogy lásd, nem a hasamra csaptam, hanem utánanéztem a mostani áraknak. Tehát új alkatrészek majdnem féláron!!!
Egyébként úgy néz ki, hogy néhány héten belül (2-5) Bp-re megyek (Debrecenből), így aki ezen útvonalból érdeklődne, azzal személyesen is találkozhatunk. -
nakrisz
tag
UP
-
ABnormal
őstag
UP... mert én is ilyen szettel kezdtem...
-
nakrisz
tag
Eladók a következő alkatrészek:
Shimano 300EX fékek (első-hátsó, 39-49 mm-es)
Shimano 300EX monoblokk (hajtókarhoz)
A cuccok kb 5 évesek, viszont vadonat újak. Egy országúti bringát akartam összerakni akkoriban magamnak, de ez soha nem jött létre. Az alkatrészeket a biciklis cuccaim között találtam, most hogy itt a jó idő, és rendberaktam a mostani bicajomat...
Szóval tulajdonképpen újak, csak egy kicsit túltároltak...
Szívesen megválnék tőle nagyon olcsón (nem, nem azt mondtam hogy ingyen ), mert én mostanában biztosan nem veszem hasznát, így viszont csak tönkremegy itt egy álltó helyében.
Postát is megoldhatjuk, hardver csere is elképzelhető.
Per pillanat fogalmam sincs, hogy mennyit érnek, ezért nem írtam árat, de majd utánanézek, osztom kettővel (esetleg 2,1-el), aztán majd csak megegyezünk valakivel
Na, hogy ennek a rövid mondókámnaka végére értem, lehet tolongani...
Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest