Hirdetés
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz
Mephistoka
üzenetére
Figyu Kedves Kollega..
Ez nem egy online chat.. a forum kicsit más. Itt nem azonnal válaszolnak, kis türelem, és amint lesz alkalma HaroWerks-nek, vagy bárki másnak, aki tud ebben segíteni, megteszi.. de hogy néhány 10 percenként SOS-ezel, attól nem lesz gyorsabb
Szóval dőlj hátra, drukkolj a magyar oloimpikonoknak, vegyél egy hideg málnát (sört) magad elé és türelem
-
col
addikt
UPsz

-
col
addikt
válasz
HaroWerks
üzenetére
Örülök neki, hogy minden ok

Azért tényleg rendes egy darab ez a kis telefon. És kezdek rá nagyon ''felnézni''
Alkalomadtán majd lehet egyszer IRL is találkoznunk kéne és legalább úgy is megismerkedhetünk egymással és a készülékeinkkel is.
Na akkor én is melláékelek a cica mellé egy képet. Ő a kutyám, most csináltam én is. Igaz ez a kép csak 640x480-as, de ahhoz képest asszem nem rossz
Viszont a cica képe szerintem nagyon jó minőségű. Le a kalappal
Bővebben: link -
col
addikt
válasz
HaroWerks
üzenetére
Ok.

De erről beszéltem.. eszközfüggő.
''Speed: SD cards are faster than MMC cards. The actual speed that you'll get depends on the device you're using the card in. The advertised speed for each individual card makes little difference.''
És én alapvetően ''video'' alkalmazásokról tudok. Ezeket használom...
Hogy van a telcsid?
-
col
addikt
Amúgy kérdezd erről HaroWerks barátomat, ő a nagy ''Sharp mester''

Mivel én Nokiás vagyok, így csak a pálya széléről vakkantgatok bele
Bár jobban utánanézve, lehet igazad van. Ezt találtam:
''A Matsushita és a SanDisk együttműködésének terméke az SD-kártya. Ez felülről kompatibilis az MMC-vel, vagyis az SD-t kezelő eszközök az MMC-t is tudják olvasni.
A régi MMC-t használó készülékek viszont nem ismerik fel az SD-t.''
[Szerkesztve] -
col
addikt
-
col
addikt
Szia HaroWerks

Bocs az OFF-ért, de talán, mivel ez a TE topicod, megbocsátod
Olvastam egy hozzászólásodban, hogy azt írtad valakinek ''...col barátom...''.
Köszönöm.. tényleg jól esett. És tényleg jól el tudunk beszélgetni, örülök neki.
Most egy kis bölcsességet írnék ide, csak úgy eszembejutott... és azért ide, mert barátok között ezeket meg lehet beszélgetni.
A pesszimista és optimista ember között például itt lehet megérteni a különbséget.
Van egy tál gyümölcsöd. Elkezeded enni. A pesszimista mindig a LEGCSÚNYÁBB darabot veszi ki. Így ő mindig a legcsúnyábbat eszi, és a végére is a legcsúnyább marad neki. Ő mindig a legcsúnyábbat eszi. Semmi öröme nincs benne....
Az optimista mindig a LEGSZEBB gyümölcsöt eszi meg. Folyamatosan és állandóan a legszebbet eszi és utoljára is a legszebb marad neki.
Hát ennyi...
-
col
addikt
válasz
HaroWerks
üzenetére
Örülök

Amúgy a napokban olvastam, hogy a Voda is ''beindul'' talán a föld alatt
A Kisföldalattiban már megoldották, ha jól emlékszem.
Én is kicsit irigykedtem évekkel ezelőtt, mikor a Pannonosok vígan cseverésztek a Metróban. De más senkinek nem volt térereje. Így lehatett rögtön látni ki a Pannonos, aki telcsizett Pannonos volt, aki irigykedve vigyorgott az Westeles, ill. Voda-s
Bár legalább ott nyugtom volt addig, most már ott is elérnek..
-
-
col
addikt
válasz
HaroWerks
üzenetére
Ne keverjétek a ''lemerül'' és ''kisütni'' dolgokat.
A Li-Ion is lemerülhet nyugodtan, nem lesz baja, egyszerűen kikapcsol a telcsi.
A Ni-xx-eket ki lehet meríteni, és a merítés után ki is lehet sütni. Formázni. Pl. a Siemens telcsikben volt is ilyen opcio, aksi karbantarása.
A kül. asztali töltőkkel is ki lehet sütni őket. De a Li-Ion-osokat nem szabad. Ha lemerül az más.
És másik kérdés a ''rátöltsek'', vagy ''ne töltsek'' az aksikra. A Li-Ion-ra elvileg bármikor rátölthetsz, kevésbbé érzékenyek erre. De Ni-xx-ra nem szabad, mert az kicsit megzavarja az ''agyukat''. Ha a Ni-xx aksira töltesz rá még nem lemerült, azaz kb 1/2 töltöttségnél, akkor sincs nagy gond, de utána kb 2-3x ki kell meríteni telsesen és úgy ismét formázva, elfelejtetni vele a korábbi rátöltésből származó memoriaeffektust. Amúgy általában is célszerű - aksi tipustól függetlenül - minden 3-4-ik töltés előtt lemeríteni az aksit a használatban is, nemcsak az elején. Ezzel lehet formázni őket. -
col
addikt
válasz
HaroWerks
üzenetére
Itt a PH-n is téma volt már az aksi kérdés, pl itt:
Bővebben: link
De ha érdekes még a téma, akkor keresek még több linket... -
col
addikt
válasz
HaroWerks
üzenetére
Így van, de ettől gömbölyű a világ, hogy mindenben van jó és rossz.
Amúgy ha minden egyformán jó, vagy rossz lenne, rohadtul unatkoznánk
Végülis hol van az megírva, hogy egy Sharpos ráadásul Vodás
, nem lehet meg jól egy Nokiás T-mobilossal? 
Akinek kételyei lennének, itt a bizonyíték
-
col
addikt
Amúgy márcsak kíváncsiságból is megnézegettem ennek a Sharp telcsinek a paramétereit. Hát nem semmi darab.

És pár nap múlva remélem már csak egy rossz emlék lesz a vásárlás körüli gond és baj, és egy vadiúj hibátlan ilyen készülékkel kellemesen elleszel egy darabig
Ámen
-
col
addikt
És bocs, nem azért írtam a fentieket, hogy a szívedet fájdítsam, vagy kellemetlen érzéseket okozzak Neked. Csak szerettem volna megosztani veled a hírt.

-
col
addikt
válasz
HaroWerks
üzenetére
Na ez is valami és szerintem kijön a hibája. Komolyan drukkolok, hogy a vége a zsír új készülékre csere legyen a döntésük.
ÉS fel a fejjel, amíg van
Remélem a 6610-et választottad
Bár volt 3650-em is, mindkettő jó, de igazából a 6610 állt közelebb hozzám.
Én meg ma vettem egy 128 k-s MMC-t a 6230-amba (8k bruttóért). Minden gond nélkül felismerte, semmi prücök eddig vele. Ollé. Egyelőre úgy néz ki, szerencsés vagyok ebben a bizniszben
-
col
addikt
Amúgy tudom nem illik más forumot reklámozni
de a témába vág:
Bővebben: link
itt is épp a voda térerejéről van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)