Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralycs
csendes tag
nagyon szépen köszi. annyit még megtudsz mondani hogy a memkarira hova menti a telszámokat tartalmazó fájlokat? előre is thx
ui. végignéztem minden mappát de nem találtam pedig 182 telszámot mentettem.edit: vagy ez a Contacts\Contacts.BCK mapában lévő dátumos fájl az? megnéztem és igen. én le akarom menteni a számokat gépre amit az outlook is olvasna. a régi telómon minden számhoz csinált 1 fájlt, itt meg mikor mentettem kiirta hogy a képeket is mentem és sehol 1 db kép sem. vagy szereznem kellene 1 adatkábelt?
-
kiralycs
csendes tag
hy. lécci vki mondja már meg hogy amik a simkarin vannak telszámokat azokat hogytom átpakolni a telóba? semmi másolást ill mozgatást nem látok az opciók között. lenne 1 másik is: a telszámokat le lehet vhogy menteni a memkarira?előre is thx
-
kiralycs
csendes tag
ha már nincs válasz akkor vkinek müködött már 1általán a mobiltv a telón?
-
kiralycs
csendes tag
hy, +int lenne 1 kérdés: ma fentvoltam érden, a 3g-t ki is irta a teló. wapoztam, jó gyorsan is jött de amikor mobiltvzni akartam akkor letöltésnél kirit vmi hibát. akármit csináltam nem jött be semmi. ha +nyomtam a 3g hívás gombot akkor 1ből kapcsolta a belső kamot. lécci vki irja már le hogy mit kellenne csinálni hogy bejöjjön a tv. előre is thx.
-
kiralycs
csendes tag
valaki nemtudja hogy ki lehet e azt kapcsolni hogyha 1 téglalap van az aksiból akkor ne irja ki hogy akk fesz alacsony, csatlakoztassa a tölőt? elég idegesitő amikor zenét halgatok, még nem merült le de már nem engedi lejátszani és videót sem enged.
-
kiralycs
csendes tag
most ha jól értelmezem a szöveget amire kattintani kell hogy miket lehet letölteni akkor ezek csak bemutató cuccok nem? sample contents. ha nem akkor vki javitson ki. ha azok akkor még biztos jönnek ki uj dolgok a telóhoz (remélem).
-
kiralycs
csendes tag
nemlehet vhogy átrakni a memkarira? kicsit sokat foglalnak. vagy gépre le lehet tölteni?
-
kiralycs
csendes tag
és a sharp se tud mondani semmit hogy vannak-e témák? tényleg, mi a sharp magyarországi imélcime?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest