- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is rpi-vel számoltatnék, de nem kapok feladatot setit. Ez normális?
-
válasz
concret_hp #4142 üzenetére
vagyis megtláltam, de nem történik változás!
Hol kell updatálni a klienst? -
válasz
concret_hp #4142 üzenetére
már megtaláltam, köszi!
Egyébként a szeti szerver csk nekem nem ment ma? Mármint nem tölt le csomagokat!
-
válasz
concret_hp #4134 üzenetére
És hogy? Ez engem is érdekelne!
-
bocs, hogy így telirkálom a fórumot, de darabokba jönek kérdések!
Ez lesz az utolsó!
Nem tudom azt beállítani, hogy a magok ne külön külön számoljanak, hanem egy adatcsomagot számoljön az összes? -
nah, még egy gond! Aszondja a komunikáció az ütemezővel elhalasztva, és nem csinál a progi semmit. Ment, aztán egyszercsk megált! Gépet már újrindítottam. Mitöl van ez?
-
vannak problémáim különben ezzel a progival. Olyanokat csinál, hogy számol, tart mittomén 20%-nál. Aztán átváltok Advanced nézetre, majd vissza, és akkor már 97,5-ot ír ki! Ez miért van? Vagy másnak nem csinál ilyet? Mondjk egyszerre 4-et számol. Lehet azért van, mert másikra ugrik (mondjuk ez logikusnak tönne, most hogy így gondolkodom
)
Egyébként egyedi statot hol lehet nézni? -
Hi all!
Csatlakoztam a setihez
Ti melyik projectet nyomatjátok?
PH-s team nincs esetleg? <- megtaláltamn, csatlakoztam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest