Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
supercow
őstag
lehet, hogy fizetned kell, de a jogdíjat te fogod megkapni, ha tied az a szám. Az Artisjus jogvédő és érdekképviseleti szervezet, nem adóhivatal, aki csak beszedi a pénzt és nem ad semmit.
Tehát ha saját dalt sugárzol akkor a sugárzásért fizetni kell, de mivel saját dal azért meg te kapod a pénzt, kérdés hogy megéri-e. Ha a reklámbevétel nagyobb, mint a befizetett összeg akkor ugye van nyereség, de abból fedezni kell a sávszélességet is stb. -
Agyasima
őstag
hmmmmm..............
Én még nem hallottam arról. h rádiótól lóvét elkérnek....
márcsak azérse mer ez nekik is reklám....
Inkább fordítva, tejelnek, h játsszd a számaikat.
Úgyhogy én csak mellette tudok lenni, pláne h, bejön a netrádió, és ha esetleg még én is kérhetek benne zenét....
Akkor a legjobb.:-))) -
supercow
őstag
Nem akarom a kedvedet elvenni, de nézd meg az Artisjus oldalát, a stream kategória is szerzői jogdíj-köteles, mint minden más műsorszórási mód. Ezen kívül nem hiszem, hogy bárki is hajlandó lenne kifizetni helyetted a sávszélességet, ami kell, tehát reklámot is kell majd adni ''adásban'' hogy bevétel legyen. Ehhez kell egy hivatalos forma (cég, vállalkozói stb.) aki adja a számlát a reklámról és kifizeti azt a számlát, amin a jogdíjak szerepelnek.
Teljesen free zenéket is lehet adni, de akkor is ki kell fizetni a szélessávot, mert ehhez szerintem nem elég egy ''otthoni'' kapcsolat. -
Dr.Burn
őstag
Ugye bár volt PH rádió de nem sokáig. Sajnos túl terhelt volt a server. :( Ha esetleg valaki tudna valami szélessávú servert bisztositani a PH rádiónak az irjon ide minden képpen pls. ás igy éjjel-nappal lenne PH rádió amin jobbnál-jobb számok szolnának. És lehetne kivánság műsort is csinálni. Csak elöször server kellene mindehez. Szóval aki tud az irjon ide.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest