Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
supercow
őstag
lehet, hogy fizetned kell, de a jogdíjat te fogod megkapni, ha tied az a szám. Az Artisjus jogvédő és érdekképviseleti szervezet, nem adóhivatal, aki csak beszedi a pénzt és nem ad semmit.
Tehát ha saját dalt sugárzol akkor a sugárzásért fizetni kell, de mivel saját dal azért meg te kapod a pénzt, kérdés hogy megéri-e. Ha a reklámbevétel nagyobb, mint a befizetett összeg akkor ugye van nyereség, de abból fedezni kell a sávszélességet is stb. -
Agyasima
őstag
hmmmmm..............
Én még nem hallottam arról. h rádiótól lóvét elkérnek....
márcsak azérse mer ez nekik is reklám....
Inkább fordítva, tejelnek, h játsszd a számaikat.
Úgyhogy én csak mellette tudok lenni, pláne h, bejön a netrádió, és ha esetleg még én is kérhetek benne zenét....
Akkor a legjobb.:-))) -
supercow
őstag
Nem akarom a kedvedet elvenni, de nézd meg az Artisjus oldalát, a stream kategória is szerzői jogdíj-köteles, mint minden más műsorszórási mód. Ezen kívül nem hiszem, hogy bárki is hajlandó lenne kifizetni helyetted a sávszélességet, ami kell, tehát reklámot is kell majd adni ''adásban'' hogy bevétel legyen. Ehhez kell egy hivatalos forma (cég, vállalkozói stb.) aki adja a számlát a reklámról és kifizeti azt a számlát, amin a jogdíjak szerepelnek.
Teljesen free zenéket is lehet adni, de akkor is ki kell fizetni a szélessávot, mert ehhez szerintem nem elég egy ''otthoni'' kapcsolat. -
Dr.Burn
őstag
Ugye bár volt PH rádió de nem sokáig. Sajnos túl terhelt volt a server. :( Ha esetleg valaki tudna valami szélessávú servert bisztositani a PH rádiónak az irjon ide minden képpen pls. ás igy éjjel-nappal lenne PH rádió amin jobbnál-jobb számok szolnának. És lehetne kivánság műsort is csinálni. Csak elöször server kellene mindehez. Szóval aki tud az irjon ide.
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest