Keresés

Aktív témák

• Yeti910331

aktív tag

Helló!
    Nem nagyon találtam a hiba orvoslására kielégítő választ a fórumon, azér nyitottam a topic-ot.
    Elmesélem dióhéjban...már amennyire ez lehetséges (már megin túl sokat beszélek...na mindegy).
    Csináltam WinRAR-al egy többlemezes archívumot (700megásat...csak azér írom le mer nem tom fontos-e), aztán felírtam őket CD-re (az is 700megás).
    Mikor már újra lett telepítve a windóz, ki akartam csomagolni őket, de már az elsőnél azt írta ki, hogy ''Olvasási Hiba: xyz.part1.rar; Ismét vagy Mégse''.
    Rányomtam az ''Ismét''re, attól lefagyott a WinRAR.
    Megpróbáltam ezután az xyz.part2.rar fájlal kezdeni a kibontást, de annál is ugyanez volt a probléma.
    Gyorsan felmentem a csetre segítséget kérni, ajánlottak is mindenféle progit, amivel ki lehet bontani, de azok is mind lefagytak, ha megpróbáltam velük kibontani a rar-t.
    Utólag még a Javítással is próbálkoztam szintén a WinRAR-ban, de akkor is lefagyott.
    Egyszerűen nem értem a dolgot, mivel nagyon viyáztam, hogy meg ne sérüljenek a tömörített fájlok, pl. a leglassabb sebességgel tömörítettem és a leglassabb sebességgel írtam fel a CD-re...ÉSSS!: nemhogy karc, de 1 porszem sincs a CD-ken.
    Kérlek segítsetek!

[Szerkesztve]

Aktív témák