Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz Luck Dragon #13 üzenetére
No igen, ezért kérdeztem. Van vagy 4-5 digitális hőmérőm, véletlenül sem mutatnak azonos értéket. A pár ezres kategóriától a huszon ezresig.
-
fogselyem
aktív tag
válasz Luck Dragon #13 üzenetére
Szerintem oroszlán fórumtárs azonnal megmondaná, hogy melyik hőmérő a pontos és rittyentene belőle egy legalább két oldalas OFF szökőárt.
(nálam 25 hozzászólás van beállítva a fórumban)
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Két hagyományos hőmérőm van, és az egyikhez viszonyítva 1-1,5 fokos eltérést tapasztaltam. Nem tudnám megmondani, melyik a pontosabb.
Viszont rendkívül érzékeny: ahogy kézbe vesszük a készüléket és elkezdjük beállítani, már pár percen belül 27-29 fokot is mutat. Amint visszahelyezzük nyugalmi állapotba és várunk, visszaáll az aktuális szobahőmérsékletre.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
fogselyem
aktív tag
válasz Luck Dragon #9 üzenetére
Koszi, halam kiserjen halalodig.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
yanna
addikt
Az honnan tudható, hogy pontos a hőmérő szenzor?
-
-
fogselyem
aktív tag
Mennyire erős, vakító éjszaka a fénye az órának?
Az a halálom amikor az órának olyan fényereje van, hogy olvasni lehet mellette a sötét szobában.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz Luck Dragon #6 üzenetére
Minek? Én is órát csinálnék belőle... de ez már az
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
"CR-2032 típusú tartalékelem is használható. Áramszünet esetén az elem veszi át az áramellátást, és minimalizálja a kijelző fényerejét."
Csak elfért volna benne egy lítiumakku, és akkor nem lenne gond, hogy lemerül. Mondjuk ahhoz kell egy normálisabb töltőáramkör is... De UPS üzemben nem menne tönkre hamar az akku.Különben jó, ügyes, hogy a mezei LCD-t LED-ekkel színesítik.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Jó kis cucc.
-
válasz Krugszvele #2 üzenetére
Baloldali a nap , jobb oldalt a hónap szerepel . Sajnos ezen nem lehet változtatni .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
24 fok Dániában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest