- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
Teljesen igazad van, ott a táp-kapcsoló-alaplap az út, amíg ATX-nél táp-alaplap-kapcsoló.
Nemes egyszerűséggel a resetet kell a power-on helyre kötni az alaplapon. Stabil gépre úgysem kell reset :)
Bár a csavarhelyek miatt jobban aggódnék.
Én lekapnám az oldalát, plexit rája, neon felül, és van is egy baró akváriumom :) -
karib
addikt
Hehe, asszem emlékszem a típusra, jó darab.
Az ATX-esítés nem egyszerű, elég brutális moddolást igényel, de amúgy megoldható. Hátlapot kell átszabni, az alaplap felfogócsavarjainak helyét, tápot cserélni. Megérni csak extrém helyzetekben érheti meg, ui. egy ATX táp árából már jóformán házat is kapsz :( -
Hege
tag
Hi All!
Átépítés nem menne.Idő, eszköz meg barkácsolási kedv hiányában :) Na, meg akkor 2 házam lenne. ( másnak meg 3 szoba 4 kerék ... se jutott :) A 3 1/4 és 5 1/2 beépítőkeretek egyben kiemelhetők. Nem tudom mit mondhatnék még róla! Már akadt egy lelekes (?) prohardver!-es akit éredekel de csak kedden tudja megnézni,h milyen és akkor dönt,h kell neki vagy sem.De irjon bátran akit érdekel mert ha nem viszi el akkor új vevők után nézek :)
Még valami! Sajna az elsö prohardver!-es buli kimarad :)
Na csao! Legyetek rosszak, de ne nagyon!
Udv.:Hege -
Egon
nagyúr
válasz
GeorgeTerror #4 üzenetére
De mér' én?!? :)
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
GeorgeTerror #4 üzenetére
Egyébként építsd át ATX-esre, és aztán dekopírfűrész, festék üveg és még néhány dolog segítségével elkészítheted életed első casemodját. Erről bővebben casemod ... topik illetve www.coolness.hu
-
Egon
nagyúr
Át lehet építeni egy ilyen AT-s házat ATX-essé (természetesen tápcserével gondoltam)? Mert ha igen, akkor engem lehet hogy érdekelne (jó lenne ha több hely lenne a házamban...)
-
Hege
tag
Hi All!
Legszivesebben eladnám,de manapság nem túl keresettek az AT-s házak :)
Udv.:Hege
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- NBA és kosárlabda topic
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest