- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Domike
tag
Szvsz istenkisértés lenne tuningnak nekiindulni 200-as fsb-vel 333-as rammal, mert tételezzük fel, h. megy 400-on, de a tuning meg ott kezdődik, tehát attól is többet kell tudnia, nem?
Tapasztalatok szerint a ram sokkal kevesbe tuningbarát mint a proci.
Szerencsével és/vagy a latenciák növelésével persze elképzelhető a dolog, meg egy kis hűtés is besegithet, főleg ha aktiv, de itt túl sok a ''ha''.
Én úgy gondolom, az ember olyan rendszert rakjon össze amin minden alapban működik, aztán ha szerencséje is van, többet ki tud hozni belőle. -
Domike
tag
Nem azt mondtam, h. a proci lesz visszafogva, hanem a rendszer.
Pl. az ASUS P4C800-ba ha a 800-as proci mellé 333-as ramot teszel, az csak 320-on fog futni. De nem is ez a nagy különbség, hanem a 333 és a 400 között, valamint a dual és nem dual között.
Tönkrement az 1ik Kingston (!) ramom, és mig kaptam másikat, érezhető volt a különbség sebességben, na nem azt mondom, h. ég és föld, de a topicnyitó tuningban gondolkodik, akkor tételezzük fel, h. minden számit.
Ja, és nem azért ''lassultam'' be, mert kevés lett a ram, 2x512 megáról van szó.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest