- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
guminyúl
tag
válasz
hobizoli #136 üzenetére
23500 HUF volt az IS7, 32000 meg a P4 2.4, de ha pontosan szeretnéd tudni rövidesen megérdeklődöm az illetékestől. Volt valami RAM beszámítás, 5x4200 HUF - ért, de az annyit jelentett, hogy 2500 HUF-ot kellett fizetnie a lapért és gondolom a processzor ára érdekelne jobban :) Arról csak annyit tudok, hogy normális kiskerben vette, valahol Gyálon(???), de ez nem bizti.
-
Beck18
tag
Nekem se volt még amd-m, de most is inkább hónapokat spóroltam hogy intelem legyen. Nem tom mér van ez eccerüen jobban tetszik és kész (MSI Neo2 lapba eccerüen beleestem:B ). Soha nem szólom le az amd-t, haverom pl. azt vett, ma meg is nézem:DD, viszont amilyen teszteket olvastam az azonos kategóriában szereplő amd-intel gépek esetén azért az intel jobb volt összességében. Azonban nem véletlenül van manapság egyre több és több amd-s gép a háztartásokban ezen elgondolkodhatna az intel is .. javaslok árcsökkentést:))
ja, ezt nem válaszként akartam írni, csak úgy benyőgtem és odaklikkeltek:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest