- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
guminyúl
tag
válasz
hobizoli #136 üzenetére
23500 HUF volt az IS7, 32000 meg a P4 2.4, de ha pontosan szeretnéd tudni rövidesen megérdeklődöm az illetékestől. Volt valami RAM beszámítás, 5x4200 HUF - ért, de az annyit jelentett, hogy 2500 HUF-ot kellett fizetnie a lapért és gondolom a processzor ára érdekelne jobban :) Arról csak annyit tudok, hogy normális kiskerben vette, valahol Gyálon(???), de ez nem bizti.
-
Beck18
tag
Nekem se volt még amd-m, de most is inkább hónapokat spóroltam hogy intelem legyen. Nem tom mér van ez eccerüen jobban tetszik és kész (MSI Neo2 lapba eccerüen beleestem:B ). Soha nem szólom le az amd-t, haverom pl. azt vett, ma meg is nézem:DD, viszont amilyen teszteket olvastam az azonos kategóriában szereplő amd-intel gépek esetén azért az intel jobb volt összességében. Azonban nem véletlenül van manapság egyre több és több amd-s gép a háztartásokban ezen elgondolkodhatna az intel is .. javaslok árcsökkentést:))
ja, ezt nem válaszként akartam írni, csak úgy benyőgtem és odaklikkeltek:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest