- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Vaze
őstag
a kazaa azegy nagy k...la:))
-
ilkam
csendes tag
AKaZa-rol letoltott Gamekbol hianyoznak az alapveto Exek ez
A Microsoft egyik eleg sikeresen mukodo CD levedoje van beleepitve
A Medal Of Honor is hasonlo de megoldhato egy kisse bonyolult
A Szoftwerekben jartas gyakorlattal rendelkezoknek ajanlom
En jomagam nagyon sok idot eltoltottem vele amig sikerult .Fel kell bontani
az egesz programot es megkell keresni benne a CD Key-t ha ugytetszik
akulcsszamot ami bennevan a programban ha ez megvan! megszeveled
vagy leirod es amikor a telepitesnel keri beirod es maris megvan szeliditve
FIGYELEM VIRUSVESZELY A KAZAN-AJANLATOS MINDEN FAJLOT
LESZKANOLNI A NORTONNAL TELEVAN A KAZA VIRUSOKKAL
KETSZER KELLET LEURITENEM ES UJRA TELEPITSEM A WINDOW-T ES
MINDEN
PROGRAMOMAT
JOBARAT -
Vaze
őstag
Enis koszonom leistoltom:DD
-
Vaze
őstag
bocsi egy kerdesem lenne hogyan lehet berakni valamit BIN fajlba vagy ISO-ba??
-
thieringpeti
csendes tag
Ja, az is lehet, hogy hibásak a letöltöt fájlok. Ez megeshet, mert a fájlcserélő rendszerek felbontják, és egyszerre több emberkétől töltöd, és nem biztos, hogy mindenkinek pont ugyanaz van mag. (bár elvileg csak a pontosan azonos méretű fájlokat társítja). A .exe végű cucc 99%, hogy self-extracting ZIP, de megeshet, hogy átnevezett iso/bin. Más nemigen lehet. Ha ezekkel az eszközökkel nem tudod játszjatóvá tenni, akkor hibás file, nem érdemes időt szánni további kínlódásra
-
thieringpeti
csendes tag
Gondolom, ha .exe a vége, el kell indítani, mert önkibontó, és valahova ki fog csomagolni egy .bin vagy .iso fájlt.
A .bin fájlokhoz elvileg kell egy .cue kiterjesztésű is, de ha megnézel egy másikat, csak 3 sor van benne, annak mintájára notepaddal meg tudod csinálni. (a bin fájl neve van benne és az, hogy adatsávról és nem audio-ról van szó...)
Akár ISO, akár CUE+BIN, mindkettőre a legcélszerűbb megoldás az, ha valamilyen virtuális CD-meghajtó progival megnyitod. (a legjobb a Daemon Tools Virtual CD-je). Ekkor lesz egy plusz CD-olvasód. Ha ki akarod írni, csak egyszerűen egy CD-copyval lemásolod (Nero), de lehet, hogy csak a virtuális CD-vel tudsz majd játszani: a progi nagyon okos, emulálja a különféle másolásvédelmeket, ha bekapcsolod, viszont az íród valószínűleg ezeket nem tudja írni. -
Vaze
őstag
Szia sajnos nemazert irok mert tudok segiteni:(((
Csakmar vagy negyedszer vagyok itt es latom hogy senkisem segit:(((
Ezt nagyon sajnalom hogy nemjonek segiteni es azert gondoltam hogy beirok ide valamit neked megegyszer nehari hogy nemtudtam segiteni es csakugy befirkaltam! -
g278
csendes tag
<b>Kérlek benneteket, ha tudtok segítsetek!</b>
A következő a problémám: letöltöttem Kazaa-val pár progit, Pl.:Sim_City_4_CD1.bin.exe, Medal_of_Honor_Spearhead_Expansion_Pack.FLT.ShareReactor.iso.exe, és nem tudom őket használni. <u>Próbáltam már őket Nero-val CD-re írni és úgy telepíteni, de nem ment. Úgyis próbáltam, hogy átneveztem exe-re vagy bin-re, de egyik sem hozott eredményt, így el is basztam 3 CD-t.</u> Ezért kérlek segítsetek, ha tudtok! Előre is kösz! Üdv!!
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest