- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Stitch
őstag
Hi all!
Van egy súlyos problémám, akárhogy, akármilyen kodekkel próbálok egy bizonyos DVD-t avi-ba tömöríteni, mindig csíkos lesz a kép, ahol mozgás van a képen. Probáltam már minden beállítást, deinterlace, meg mindenek. A film 720x576-ban van, 560x448-ra szeretném átrakni 850kbit-es bitrate-el, ha lehet DivX 5.1.1-el. A program amit használok az Xmpeg 5.03. Légyszi segítsetek! -
fokukac
nagyúr
még egy szavazat a gordian knot-ra !
ez egy keretprogram dvd-ből divx-tömörítéshez. része a virtualdub is.
ja, és szerintem a divx 5 könnyebben használható, én az xvid-et nem tudtam jól belőni.
Szóval : Virtual dub : fájl megnyit => video legördülő menü => compression menüpont => itt kiválasztani a tömörítést (divx3, divx5, xvid), s beállíani a jellemzőket (nagy felbontáshoz olyan 1300 Kbit/s ajánlott !)
majd file menu = save as avi és kész.
--------------------------------------
A gordian knot abban jobb, hogy segít neked mindent kiszámolni a minőséggel kapcsolatosan.: felbontás vs minőség játszma...
[Szerkesztve] -
adam1
aktív tag
Talán virtualdub kell neked,van aki a divx-re van aki xvid-re esküszik én divx 5.1.1használok amit tőmőriteni akarsz az milyen formátumu fájl?
-
MasOyama
őstag
Valami más progi? Amugy köszi.
-
MasOyama
őstag
up!
-
MasOyama
őstag
Tudom, hogy van már ilyen téma, de igy egyszerübb.
1. Hogyan kell divixbe tömöríteni?
2. Milyen programmal a legegyszerübb?
3. divx-be vagy xvidbe érdemesebb?
Egy játékból felvettem egy részt a fraps 2.0- nevü progival, és ezt szeretném betömötíteni. Most 4GB és csak 10 perces. Szeretném, hogy minnél kisebb legyen, de a minőség megmaradjon. THX
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest