- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
salaxx
tag
Hello mindenki
Az a problémám, hogy most lett itthon is netem és pár oldal nem működik egészen. pl. chat.hu. Olvastam a FAQ-jában, hogy java alpú dolgok vannak rajta és hogy ez alapból nincs XP-ben. Telepítettem is két dolgot:MSJVM-XP + a SUN oldalán ami volt legfrissebb java dolog. A chat.hu ott akad el, mikor beírom a logint+pass-t és kapcsolódna. Ha a fenti dolgok közül csak az első van fent akkor megy a chat.hu viszont nem megy pl a jatek.hu + chat.gyaloglo.hu, ha mindkettő vagy csak a másiodik van fent akkor nem megy a chat.hu. Egyébként a Net egy mikrohullámú kapcsolat, nincs fix IP-m. Légyszi segítsetek, ha tudtok valami tuti mgoldást. Előre is kösz.
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Amazon Fire TV stick/box
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest