- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topikot zártam.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zabfalat2020
üzenetére
Irj egy szemelyes bejegyzest, mert ezt itt senki nem fogja latni.
-
zabfalat2020
újonc
Informatikából el kell készítenem egy beadandót, ehhez szeretnék segítséget kérni. A téma engem egyáltalán nem érdekel, nem vagyok jártas benne. Ezért nekem ez az egész csak nyűg

Gondoltam itt kérek segítséget, mert mégis csak ez a legnépszerűbb online PC magazin.
Ha bármilyen módon tudnátok segíteni nekem azt nagyon megköszönném, akármilyen forrásnak, linknek örülök. Kettesre hajtok nem ötösre plusz a tanár hagy némi kívánni valót maga után ( informatika tanár, de egy projektort nem tud össze dugni, olyan mint egy beszívott lajhár stb. ), ennek ellenére szerintem egy 5 oldalt azért össze kellene hoznom.http://www.filedropper.com/fsghfghdfg
Ez a link a feladathoz.
Aktív témák
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest