Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zumics
tag
Sziasztok!
GombócArtúr! Nagyon nagy pofátlanság lenne, ha kérnék tőled felhasználónevet, meg kódot a www.mondemul.net oldalhoz amit te ajánlottál, mert nem tudok regisztrálni, nem küldenek emailt...
Az oldal nagyon jó, csak nem tudok letölteni. zumics@freemail.hu.
Nagyon köszi.
Amúgy király a topic! -
aya
addikt
még mindig KERESEK DOBOZOS CASTLEVANIA progikat (már sok megvan de hátha)!!
-
turho
addikt
Eladó egy Flash2Advance GBA flash kártya 256 mbites, usb elektronikás kábellel. Irányára 18 k, mellé ajándék 3 dvd-nyi GBA cuccos

-
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Szerintem sem kéne
Ahogy a PSX sem komálta a gyorsan írt lemezeket, úgy gondolom a Saturn sem (ellemben a DreamCast vitte őket szépen
). -
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Nem karcos az a lemez? Esetleg a tükrözőréteg sérült meg a korong ''tetején''?
-
turho
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hajrá
tuti lemezhiba, nem is hiszem hogy iso. -
turho
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én átírnám a lemezt, hátha van nehezebben olvasható rész pont ott....
-
GombócArtúr
senior tag
ha erre tud valaki megoldást...
Sega Saturn - Lunacy c. FMV kalandjáték.
2es lemez bedugása után, elég csúnyán szaggat a játék egy kicsit. aztán nyom nélkül elmúlik, majd egyszercsak van egy szoba, 4 felé lehet fordulni bármelyk irányba fordulok, történik aminek történnie kell, ám az egyik irányban csúnyán beszaggat és megáll a kép (a zene szól), aztán nagynehezen odafordul. Azért idegesítő mert van ott egy tárgy, amit nem lehet megnézni és sztem kulcsfontosságú. Ha meg akarom nézni a tárgyat, vagy a másik irányból fordulok a fal felé, megáll a játék, és az ACCESS led villog ezerrel...
érdekes hogy a gombokra reagál A+B+C+STARTra azonnal resetel és a főmenüben vagyok... a hajam kihullik..miért csinálja ezt, pont amikor izgalmas...
hárdver szoftver guruk segíjjetek.. -
turho
addikt
Volna egy fölös Sega Dreamcastem eladó, 1 gyengébb állapotú de üzemelő kontrollerrel. Kábelek nélkül. 2 DC-mhez 1 kábelpark és 1 memkari volt, így az a fiamé lett.
Kitettem Vaterára, de itt olcsóbban eladó. Atomstabilan viszi a backupot, 12 óra folyamatos járatással tesztelve.
Plíz PÜ.
[link] -
Nandito
tag
aramir! privát!
-
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Címeket később leírom.
1.91-es rátióval is shitlisten van egy emberke
[link]
Persze te tudod, de ha már sokat leszedtél, és még mindig alacsony a rátiód, akkor szerintem shitlistre tesznek. A figyelmeztetés szerint ha alacsony a rátiód, vagy nagy a külömbség a letöltött és feltötött mennyiség között, akkor kerülsz shitlistre.
7 giga le, 0,8 fel, hááát, közeledsz a shitlist felé szerintem
Azok a játékok nemlehet, hogy chipezett géppel mennének? Vagy ez a lemezcserélgetés tuti módszer? -
GombócArtúr
senior tag
címeket, léccííí!

köszi ismét a segitséget a torrenttal kapcsolatban. Már 0.11es ratiom van. Szerintem így se csesznek ki, néztem más accountját, és egy csomó embernek épphogy ennyi van, vagy ennyi sem.
Amúgy bekaphatják, 12 kiírt lemezből 4 nem megy (pont amiket a legjobban vártam)... :
-
Aramir
őstag
Kérdés, a karcos cd-ket ti mivel szoktátok feljavítani? Hol kapható ilyen polírozó cucc?
Van pár Sega Mega CD-m illetve Saturn lemezem, de eladás elött egy kis javítás rájuk férne. -
Biriboyka
senior tag
Lesz 2 db eladó Dreamcast-em. Az egyik tökéletesen működik, míg a másik alkatrésznek használható. Lesz hozzá fénypisztoly, közel 200 db játék, 3 memória ( abból egy visual pack ) és 3 irányító!
Ha netán valakit érdekelne. -
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hát, passz, szerintem akkor már leszedheted, de az arányodon javíts valahogy szerintem

Egyébként ha shitlistre kerülsz, akkor nehogy új nevet regisztrálj, mert észreveszik (tapasztalat
), hanem a fórumba kell szólnod, hogy javítanál az arányodon.
Ilyenkor csak feltöltést fognak engedni neked, amiket már leszedtél korábban, azokat kell majd seedelned. Ha véletlenül mégis elkezdez letölteni bármimást, akkor örökban.
Aránytjavítani én úgy szoktam, hogy a legfrissebben feltett Sega pakkot kezdem el szedni már az elején, mert úgy mire letöltöd, simán megvan a 0,8-1,0-ás arány, és még jóval a letöltés után is töltened tőled azok, akik lassabban tudják csak szedni.
A 9-es japán pakknál 1,26-os a rátióm, miután lejött elkezdtem leszedni a 4-es usa pakkot, ahol meg nincs leecher, így tulajdonképpen a 9-es japán pakknál jön vissza a rátióm, amit elvesztek a 4-es usa pakknál. Ha lejött minden, és a rátióm olyan 0,8, akkor egy hét seed következik
Így hetente lejön kb kettő pakk, igaz nem sorrendben, mert akkor elbasznám nagyon az arányom.
CandC-t meg inkább pc-n játszom
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
az a jó ha kizöldült a Seeding A.C. ? Vagy még utána is kell osztani a cuccot...
Idáig két játék nem indult el azokból amit kiírtam (Fifa 98' , Mechwarrior 2.
) potyára elhasznált lemez...
Egyébként remek oldal, viszont a Command and Conquert hiányolom...
az ugye nem vezet kivágáshoz ha a ratio nem éri el az 1.00-t? (jelenleg 0.04
)
Nem azzal van bajom hogy vissza kell osztani, hanem hogy nincs hely újakat letölteni. -
Nandito
tag
mik a játékok?
-
bet
csendes tag
elado jo állapotu nes 3db játékkal 2 kontrollerrel,kábelekkel
ajánlatok:noelsst@citromail.hu -
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Akkor passz, próbálj meg regisztrálni ugyanarra a névre a fórumnál.
A Saturn 2-nél nincs leecher, szóval azért nem töltesz felfelé, mert nincs kinek.
Próbálj meg a 8-as Saturnból tölteni valamit, ott van leecher.
[Szerkesztve] -
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
A fórumba asszem újra regisztrálnod kell magad.
Egyébként melyiket töltötted le? Lehet nincs is leecher ott, akkor ne csodálkozz, hogy nem töltenek tőled, vagy lehet kevés leecher van, és azok éppen mástól töltenek olyat, amit te nem töltöttél le, amúgy passz.
Boborjan néven vagyok ott
Nekem amúgy úgy néz ki a dolog, hogy letöltöttem kb 10-15 torrentet, abból kb a felénél nemis vagy alig volt leecher, vagyis alig töltöttem fel azoknál, de a többinél meg feltöltöttem 1.5-2.0 arány fölé. Szóval amit az egyiknél elveszítettem, azt behoztam máshol. Sajnos máshogy nemlehet az arány szinten tartani, ha régi torrenteket is leakarsz tölteni, ahol már nincs is leecher. Az arányom most 0.83, 50 giga fel, 60 giga le, de még nem szóltak, mert gondolom látja a rendszergazda, hogy sokáig seedeltem a cuccokat, mégha nemis töltöttek tőlem.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
nem, nem nem megy... letöltöttem 3,5gigát. De egy bájtot sem uploadoltam, és most is be van kapcsolva és nem csinál semmit. próbáltam írni a fórumba, de ott meg azt írja hogy nem létezik olyan néven regisztráció amin vagyok... most akkor mivan? (nem vagyok még shitlisten)
-
Stingie
tag
Feltettem egy jó állapotó N64-et és még néhány dolgot (árcsökkentetten, főleg SNES játékokat) Vaterára - lehet nézelődni.
-
turho
addikt
Használd egészséggel.
Flash kártya még megvan, drágán eladó
Segítség, fórumtársak. SCPH 30004-es ps2-m V3 alaplappal (a kicsi alaplap, a táp felül van) alaplapja jobb létre szenderült. Vadiúj fejet szereztem pult alól a Sony Hungáriától (így is drágán, de legalább nem refurbished zsákbamacska) és erre nem tudom beletenni.
2 dolog van: rossz fejjel keresnék ilyen gépet, vagy el kell adnom a fejet. Inkább az előbbi verzió izgatna.
Egyszóval: fejhibás ps2-t keresek, amibe KHS-410C fej megy, illetőleg főként a fenti paraméterekkel rendelkezőt. Inkább, mint hogy porosodjon a lomosban. -
G.B.A
csendes tag
Tegnap vettem meg Turhot-tol a Platium Advance-t! Köszi Turho

-
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Nyugi, az elején azért nem töltenek tőled, mert még nincs mit töltsenek, amíg neked is alig jött le valami, vagy pedig nincs leecher annál a torrentnél.
Az elején nem gáz, amíg kezdő vagy, de amikor már letöltöttél 30-40 gigát, és a feltöltésed szinte nulla, na az már gond. -
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Használj BitComet klienst, jobb, és ott egyből kitudod jelölni, hogy mit töltsön le, meg persze menet közben is bármikor.
-
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Sajna túl sokat nem érnek ezek a pong klónok, olyan 3-4-5 ezer max, de 5000-nél már dobozos legyen és csilivili. Nem gyüjtöm őket, csak amikor beesett néha 1-2 ilyen cucc, és árulgattam a Vaterán, akkor nekem ez volt a tapasztalatom.
-
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Azerust nagyon nem szeretem, lassú, procizabáló, sajna nem ismerem.
A torrent tulajdonságainál próbáld állítgatni, valahol biztos lehet.
Bitcomettel tök egyszerű, nemhiszem, hogy sokkal komplikáltabb lenne.
Akkor is kiraknak, ha gyorsan leszeded a torrentet letöltés után, volt már, hogy 1.0-ás rátió fölött kiraktak emberkét (fórumban láttam, hogy kérdezi, hogy miért).
A ''Profile / History''-nál megnézheted miket szedsz, ha az idő kizöldült a torrent neve mellett (Seeding A.C.), szerintem akkor már nyugodtan leszedheted. -
-
kíváncsi
őstag
válasz
kíváncsi
üzenetére
Eladó egy játékgép
°Hanimex HMG-2650 - 1982 - Germany(PAL)
°Színestelevíziós játékrendszer
°könnyen csatlakoztatható bármilyen színes illetve fekete/fehér tvhez
°Teljesen színes! játék a színes televízión - teljes akció játék a fekete fehért televízión( ez alatt azt értem, hogy csak az akciót lehet átélni a színeket nem )
°játék kazettákat egyszerűen bedugjuk a konzolba, hogy vezéreljük a microcomputert
°Akció hangok a tv hangszóróin keresztül hallatszódnak
°opcionális joystik csatlakoztatható
°a kézi kontrollerekhez a professzionális telefonokhoz használatos tekercses kábeleket használtak
°computer billentyűzet mind a két kontrolleren
°a TV-jét játékállomássá alakítja
°végtelen szórakozás minden korosztály számára
°külső 12 Voltos DC tápegység
Képek a linkben amiket írtam.
2000Ft sok érte? -
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
A legtöbb kliensben kitudod jelölni, hogy miket töltsön le, miket ne.
Egyébként 1-2 nap, míg lejön egy olyan 8Gb-os pakk, csak visszaosztani kell napokig
[Szerkesztve] -
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Regisztrálni kell magad, aztán látni fogod.
8X8 Gbyte japán iso, meg kb ugyanennyi usa iso vár téged.
Szerintem egy olyannal kezd, amit sokan töltenek, mert akkor gyorsan lentlesz, és közben megy a visszaosztás. Sajnos a korai darabokat már nem töltik, így ott nemfogsz tudni visszaosztani, azokat hagyd későbbre.
Amit meg letöltöttél azt legalább egy napig osszad vissza, mert azt is nézi, függetlenül attól, hogy senki sem tölt tőled.
Nagyon szigoruan veszik a visszaosztást, ha csak letöltöd, és egyből kiszeded a kliensből, akkor hamar shitlisten találod magad. Kettő nevet meg még véletlen se regisztrálj, mert észreveszik!!! Sajna valahogy a hálókártya alapján tudnak azonosítani téged, hiába lesz másik ip-d, hiába használsz másik email címet, kiszúrják.
Egy hálókártyacsere segít a dolgon azért
-
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Innen szedd, jön, mint a golyó, viszont visszakell osztani 1.0-ás rátáig:
[link] -
GombócArtúr
senior tag
Valakinek nincs véletlenül kis/nagy mennyiségű Sega Saturn USA verziójú játéka .ISOban?
Torrenttel eszméletlen lassúúúúúúú, és a jobb játékok nincsenek is meg: (Warcraft II. Command & Conquer, Exhumed, Doom stb...) -
-
turho
addikt
válasz
bongeszo
üzenetére
Szerintem megéri (warez-reklám pfff
)
-írót amúy sem baj ha olyat használnak az emberek ami GC-hez jó mert az MINDEN konzolra perfekten ír, és nagymami asztali dvd-játszójába IS.
-Nagylemez 100 ft/db megvan
-nagylemezes tető helyett leemelem a GC tetejét amíg játszok c. történet is elviselhető, hiszen ennek 1 mozdulat.
-Írott játék túléli a konzolt ha jól van megcsinálva, és vigyáznak rá (nem áltaklános vigyázás, hanem tényleges)
-Sok játék az Ebay-en sincs meg GC-re, bár tény hogy az ütősebbek elérhetőek.
-Amit meg én utáltam anno ifjabb koromban, az a cserebere. Sosem volt jó vége. valaki nem vigyázott általában a más portékájára eléggé.
-GC-t chippelni olyan kis extravagáns téma
Végülis, ki hogy szereti. -
bongeszo
aktív tag
Szerintetek megéri ez a GC chippelés, backup használat? Mert én nagyon ellene vagyok!(legalább is GC-nél)
Ugye:
- 12-15e ft a chpippelés
- kell venned egy extra dvd-írót(mert biztos nem olyanod van)
- extra lemezeket kell szerezned drágábban
- esetleg egy nagylemezes tetőt 12e ft-ba
Ez úgy 12-27 e ft egyszeri befektetés. Lemezenként mondjuk 200 ft a lemez + esetleg borító nyomtatás, dvd tok. Plusz amit elrontasz.
Elméletileg az írott játék 2-3-4-5 év után behal, nem tudsz vele játszani(legalábbis nekem ez a tapasztalatom).
Ha beszerzed eredetibe a régebbi játékok 2-5eft-ba kerülnek. Szépek, jól mutatnak(eredeti tok, borító, kis füzet, vip kód) és örökké jók maradnak! Ha többet szeretnél kipróbálni esetleg cserélgethetsz másokkal!
Nem feltétlenül akarok vitát nyitni, csak gondoltam megosztom a véleményem! -
turho
addikt
válasz
Biriboyka
üzenetére
Igen, de a 150 ft-ossal garantáltan fagyni fog. Még a jó írókkal is. Amivel egyáltalán érdemes próbálkozni minidvd-ben, az a Traxdata, ill. egyéb márkás Ritek, illetve a Ricoh médiaazonosítójúak.
Nagylenmezzel könnyebb, bár én egyszerre elbuktam 250 dvd-t (a teljes backup-gyűjteményem) mert kiderült hogy nem jó anyagot használtam, illetve néha nem jó írót.
Azóta Pio 109-cel átírtam mindet, Platinum 8x pluszosra, és ez minden GC-ben megy csont nélkül.
Ha érdekel valami találd ki
-
Nandito
tag
na megjött a konverter és egyik szemem sír,a másik nevet.sír mert a FFIIIban vannak grafikai hibák...igaz csak a menü gázos,a többi frankó,de pont a menü a legfontosabb...és nevet mert legalább műxik,de sajnos el kell adjam a cuccosokat és akkor aramir gépét veszem meg (remélem azon hiba nélül megy majd...
)
ja aramir ha ki tudnád próbálni a FFIIben h amikor már te irányítasz akkor a menü nem hibás -e? -
turho
addikt
válasz
Biriboyka
üzenetére
3 módszer:
1: rendelni megfelelő minőségű minidvd-t (nem eccerű, és drága) és azt í megfelelő 2-3 fajta íróval kiírni.
2: Nagylemezre írni (pár fajta megy, szintén csak Pio, Nec írókkal érdemes kísérletezni) és a GC tetejét leemelve játszani, majd visszatenni ha nem játszol már (ergo a 4 fedélcsavart nem kell visszatenni).
3: Rendelni netről kintről nagylemezes tetőt a GC-hez és kicserélni. (7-12 k+szállítás)
Én a 2. pontot javaslom.
-
bongeszo
aktív tag
Itt meg eladó egy NTSC SNES kazetta: Shadowrun!
-
SiD-
tag
Eladó egy USA SNES Super Metroid (csak kazetta)
Ára: 3000Ft![[kép] [kép]](http://vwbug.hu/usametroid.jpg)
-
turho
addikt
válasz
Biriboyka
üzenetére
Kivettem belőle az afterburnert, mert sajna tönkretettem

Nem tudtam hogy ez ilyen hülyén működik. Sajna megkarcoltam rajta a verő réteget. (Vigasztaljon hogy ritka fos megoldás, tejfehér és színtelen tőle a kép szal nem megoldás).
Szóval korrekció: Lenne egy ezüst Platinum GBA dobozban, szép állapotú eladó.
Esetleg 256-os F2A (Flash2advance) karival együtt is. 2-12 játék fér rá, mérettől függően, usb kábeles. -
SiD-
tag
A Nissan Skyline játék az valóban a Need For Speed japánosított változata, a nagyondrága Saturn game pedig a Shinrei Jyusatsushi Taroumaru, ismert még Psychic Killer Taroumaru néven is. Ez egy sidescroller akció platform/lövöldözős játék, amolyan Contra / Alisia Dragoon keverék középkori japán fantasy környezetbe helyezve. A japán Time Warner adta ki, de a mese szerint Konami-ból kilépett emberek csinálták (valóban kicsit Treasure-ös / Konamis feelingje van. Természetesen csak japánban jelent meg. Egyébként eléggé eltúlzott a hype a játék körül, annyira nem nagy szám.
Íme egy review róla az insert credit-en:
[link] -
Aramir
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Az egyik linken a 2815-ben vannak screenshotok, amolyan Samurai Shodown féle játék lehet.
-
GombócArtúr
senior tag
-
turho
addikt
Ezüst színű, GBA (Gameboy Advance) játékgép gyönyörű dobozos állapotban eladó lenne, ha érdekel valakit. Beépített afterburnerrel (mivel alapban nincs világítása, ez sokat segít rajta. Egy beépített fény, szabályozható potival).
-
bongeszo
aktív tag
Eladóak a következő sima Gameboy játékok minden nélkül szép állapotban:
-Turrican
-Lasmatank
-Dr. X MArio
-Fifa 2000 Gameboy Color-ra (szép dobozában, szép füzetével,szép ajándék poszterével)
-
-
SiD-
tag
Mai kvíz:
Találjátok ki, ez melyik nyugati játéknak a japán honosított változata!![[kép] [kép]](http://vwbug.hu/skyline.jpg)
[Szerkesztve] -
SiD-
tag
Sega cuccaimra senki nem izgul be? Csereberélek is szívesen!
-
SiD-
tag
Ez a szép, dobozos Multi-Mega nem is annyira horror, tekintve, hogy nem túl gyakori + én ennél sokkal többet fizettem a saját, doboz nélküli példányomért (igaz, ahhoz volt tízenvalahány játék, köztük egy nagydobozos, piszolyos kiszerelésű Lethal Enforcers és egy Snatcher is, utóbbi szintén ''rare'' kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hali
Az oldal nagyon jó, csak nem tudok letölteni. zumics@freemail.hu.
Ahogy a PSX sem komálta a gyorsan írt lemezeket, úgy gondolom a Saturn sem (ellemben a DreamCast vitte őket szépen

), hanem a fórumba kell szólnod, hogy javítanál az arányodon.

)

![[kép] [kép]](http://vwbug.hu/vajonmi.jpg)
![[kép] [kép]](http://membres.lycos.fr/dreamandreality/images/MD_CONS_MegaPC.jpg)
![[kép] [kép]](http://vwbug.hu/aiwa.gif)