- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
ownkiller
csendes tag
Kössz a tippeket!
ZoneAlarmot inkább hagyom mert egyszer már összeomlott miatta a windózom... :) -
PWR
aktív tag
Hello, ilyet tartalomszürő progikkal szoktak csinálni. A legegyszerübb megoldás viszont az, ha a ''tiltott'' oldalakat felveszed a hosts állományba úgy, hogy a localhostra mutassanak, pl:
127.0.0.1 www.valami.hu
ez persze csak abban az esetben használható megoldás, ha nincs túl sok oldal, amit tiltani akarsz. -
ownkiller
csendes tag
Milyen programmal lehet azt elérni, hogy letiltsak weboldalakat, hogy azt ne tudják megnyitni meg ilyesmik. Már mondták nekem hogy tűzfallal is lehet, de én nem úgy akarom. Nekem egy program kéne. Jó lenne ha tudnátok segíteni...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest