Hirdetés
-
Mobilarena
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
Samsung S20 Ultraba milyen kartyát érdemes venni? Samsung EVO plus-nál gyorsabb kártya sebességét vajon ki tudná használni? (256GB)
-
creed33
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ennek örülök Köszönöm az információt !
-
-
creed33
aktív tag
Most vagy hülyeséget vagy nehezet kérdeztem
-
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
De nem itt az volt a baj, hogy ha telefonba beteszed akkor tudod úgy formázni hogy egy memóriának veszi a gyárival. Viszont hogy ha kikapcsolod kiveszed a kártyát aztán újra be a telefont utána már nem fogja felismerni. És így jártam, szerintem törlődött minden adat ilyenkor.
-
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Segítésget szeretnék kérni, van egy 64gb SD kártyám. A probléma a következő:
Volt egy telefonom amit eladtam, de amíg benne volt a kártya nem volt semmi gond vele. Kivettem a kártyát, mikor eladtam a telefont és az adatokat a kártyáról le akartam menteni, de nem tudom. Látni látja a gép érzékeli is, csak rögtön azt ajánlja fel hogy formázzam. Rájöttem hogy az android készülékeken van olyan védelem hogy ha elhagyod a telefont vagy bármi idegen kézbe kerül, mikor behelyezed a telefonba úgy tudod beállítani hogy csak az a készülék tudja olvasni/írni. Na már most van valami mód program amivel a féjlokat vissza tudnám nyerni formázás előtt? Nagyon sok fontos adat és kép van rajta.Köszönöm a segítséget előre is!
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi RN5- be raknék sdhc U1-es kártyát.
Konkrétan mit érdemes rajta tárolni?
Gondolom "mindenre" nem lenne elég.
Pl. telepített játékokat gondolom nem viszi olyan gördülékenyen mint a telefon háttértárára telepített. -
clizer
tag
Sziasztok!
Én ezt néztem ki: [link]
Értékelések, és visszajelzések alapján jónak néz ki, árban főleg. Szerintetek? -
-
Sziasztok!
70mai Dash Cam Pro menetrögzítő kamerához keresek 64 GB micro sd kártyát.
Tudnátok ajánlani valamit ami jól bírja a folyamatos írást és a szélvédő mögötti viszonylag nagy hőingadozást?Köszönöm
-
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az kuka, ami RAW lett.
Én pendriveokkal jártam így régebben, akkor mindenki lepattintott (nagyobbacska PC szervizek is), hogy azzal nincs mit kezdeni, jó tudni, hogy létezik rá megoldás. -
-
-
Sziasztok, adott egy Sandisk memóriakártya, autós dashcam-ben használom/tam.
Tegnap este még rögzített, ma tettem volna gépbe, nem olvassa.
Partíciókezelőben látja, recuvával tudok róla kinyerni sérült adatokat is.
Formáztam, de RAW-ot hozott csak létre... Teljes méret látszik a particíókezelőben is. Próbáltam már AOMEI-vel is.
Van valakinek ötlete, vagy kuka?

-
*Ropi*
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igen, csak vannak olyan fájlrendszerek, amik nem csinálnak akkora adminisztrációs túlírást mint mondjuk az NTFS, tehát nem lesz a napi 1-2 GB-ból ~2-3.
Így van, a kártyák nem ilyen írásra vannak tervezve, de sajnos csak kártyaolvasó van a gépében, plusz HDD / SSD hely nincs (ha jól tévedek).

-
Mind1 milyen a fájlrendszer, az SD/mSD kártyák nem ilyen igénybevételre vannak (tervezve/gyártva - látom napi 1-2 GB
) de bátran veheti amelyik szimpatikus. Összefoglalóba ott a gyártók listája ami ajánlott. 
Apollyon: Én Samsungot vennék, de pl. vehetsz olyat is ami nekem van, lényeg a gyártói garancia (60 vagy 120 hó pl.) megléte és szűkség esetév annak érvényesítése - gondok nélkül. Akkor már jó vételt csináltál !

Mindenképp azt vedd amilyen a foglalat, ha SD akkor SD kártyát, értelemszerűen.
mSD kártya + Adapter az SD foglalatba használva egy + hiba forrás/lehetőség. -
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 512 GB-os kártyát torrentezésre, zene, egyéb adattárolásra, notebookba, mivel van ilyen slotja, és nem akarom hogy a külső tár egy USB helyét foglalja.
Nem lenne sokat írva, átlag napi maximum 1-2 GB vagy kevesebb.
Csak a laptopban lenne használva, telefonba nem szándékozom átrakni.A kérdés az, hogy a nomál méretű, standard SD kártyát megéri-e venni, vagy mindenképpen microSD-t vegyek, mert a "nagy" SD már nem jó?
Élettartam szempontjából lenne fontos, ugyanis én jobban szeretem a nagyméretű SD kártyát, mint a mai trendi microSD-ket.Ezt néztem ki egyébként: [link] de lehet valami más lesz.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következő a probléma (az alany elmondása szerint): Van egy régi Android-os telefon, ami kb. tönkrement, arról lementette az adatokat róla egy micro SD kártyára. De ezt a kártyát nem olvassa sem az új telefonja, sem pedig semmi másik gép sem (próbáltam Win7-et, ott csak a betűjel jelenik meg Total Commander-ben, ha kiválasztom, akkor "No media" hibaüzenetet ad). Az mondta valami kódot kért a régi telefonján hozzá, amikor beletette, de ő nem emlékszik, hogy megadott volna bármi ilyesmit, tehát nem tudja a kódot. Ebben az esetben mit lehet tenni? Meg lehet még menteni a rajta lévő adatokat valahogy, esetleg egy program segítségével?
Elég sürgős lenne a dolog, a válaszokat, ötleteket Köszi!
-
tomic
addikt
Kihúzta eddig szuperül,de a fene gondolta vlna,hogy 3-4 évente cserélni kell.Majd legközelebb.
Tisztítás megvolt de nem segített.
Mint mondtam szokásos napi használatban volt a telefonban.Azt sem tudom megmondani mikor ment pontosan tönkre mert minden nap nem nézegetem a képeket. Menteni meg az újakat a belső tárhelyre mentette azután.
Mi a gyógyszer rá szerinted?
-
*Ropi*
félisten
Ez a fotó biometrikus szkennelésre is jó az ujjlenyomatoddal.

6-8 éves? Csoda, hogy eddig elment: 2-3-4 éves koruk körül hullanak az újabb kártyák, amik kisebb csíkszélességen készültek.
A szokásos dolgokat megcsináltad, hogy gyógyszertári alkohollal / radírral megtisztítottad az érintkezőit?
Mit csináltál vele utoljára, amikor még biztosan jó volt?
-
tomic
addikt
Szia!
Megpróbálom akkor így sorban megadni a válaszokat neked.
•A kártya egy Patriot 32gb és kb6- 8éves.
•Számítógépre,pontosabban egy laptopra csak a telefonnal együtt volt csatlakoztatva.
•Nem érzékeli az sd kártyát. A Huawei Hisuite programja is azt írja? Nem található SD kártya.
•Egy Dell 6510,Win 10 op rendszerrel.Kártyaolvasóval nem volt mert csak maga a kis SD kártya van meg így nem tudtam betenni.
•Nem.
•Nincs mivel nincs is.Az SD sértetlen.
•KB 1800db fotó.Sajna nem tudom hány GD adat ez.
•Formázva csak a telefonnal volt. Ez nem tudom gyors vagy teljeset csinált.
•Telefonban volt csak formázva.
•Nem számítógépen volt formázva.
•Titkosítás nincs rajta
•Nem,nem szkennelték.
•Semmit,átlagos napi használatban volt a telefon.Mikor képet akartunk keresni rajta akkor vettük észre,hogy baj van.
•Az,ahogy az előbb is leírtam.Nem érzékeli az SD jelenlétét,fotókat nem látom rajta.
•Káromkodtam.De gondolom ez most mellékes. De igazából semmit még.
•Nem
•----.
-
*Ropi*
félisten
Szia!
Legalább az alap infókat megadhattad volna:
• Pontosan milyen memóriakártya? Mennyi idős?
• Fotót kérek elölről + hátulról + a csatlakozóiról is (olvasható feliratokkal)!
• Volt számítógépre csatlakoztatva utána? Az oprendszer eszközkezelője és lemezkezelője mit mutat vele kapcsolatban? Partíció, hibakód?
• Pontosan milyen számítógéphez lett csatlakoztatva, milyen operációs rendszerrel és pontosan milyen kártyaolvasóval?
• Ha micro / mini SD a kártya, akkor átalakítóval volt használva?
• Az átalakítóba / foglalatba belenézve nincs hajlott / törött láb?
• Kb. mennyi mentendő adat van rajta?
• Előtte formázva csak gyorsformázással vagy teljessel volt?
• Számítógépen vagy telefonban volt formázva, vagy ilyen sorrendben a használata előtt?
• Ha számítógépen, akkor milyen operációs rendszer alól és milyen beállításokkal?
• Ha telefonban, akkor pontosan milyen milyen beállításokkal (titkosítás van rajta)?
• Szkennelték a kártyát a közelmúltban reptéri / stb. röntgenen?
• Pontosan mit csináltatok / mi történt vele az adatvesztés előtt?
• Pontosan mi és hogyan történt, mi a tünet?
• Mit tettetek ezután?
• Próbáltátok valamilyen számítógépes programmal visszaállítani, ha igen milyennel?
• A program milyen hibajelzést adott? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Huawei telefonomban lévő mikro sd kártyám egyik napról a másikra felmondta a szolgálatot. A telefonom azt írja ki,hogy nincs benne sd kártya holott ugye van.
A kártyán rengeteg fotó van(volt) amik kellenének.
Van erre lehetőség,hogy erről az sd kártyáól visszanyerjem az adatokat?
Ha igen hogyan és mivel kellene csinálnom?(Beírtam ide is mert az előbb lehet rossz topikba írtam,elnézést)
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
4,5x annyi, mint egy 256 GB-os, ha a 256-ost tele raknám, akkor már nekiállnék pucolni, ennyit nem ér szerintem az 512-es kártya. Nyilván ez saját vélemény és mindenkinek a maga döntése.
Akkor lehet Samu lesz, ha a Lexar Prof nem pálya... -
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Samsung / SanDisk vonalon gondolkodnék, akár KingSton (Lexar sem a régi)
Lehet a 256GB helyett 512GB lenne a legjobb vétel?
/untig elég/
Én is olyat vettem KingSton
2018 Novemberi vásárlás volt (38k volt EXTRA akcióban - most se sokkal drágább a vételára!), azóta telefonban van és teszi a dolgát, arra menti a készülék a képeket, videókat, mindent.
MP3, FLAC, MKV meg egyéb tartalom van rajta és ha gond lenne, ott a 10 év garancia
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Na hát ez is eljött... Kinőttem a 128 GB-os SD kártyát mobilban... Tudom, minél több adat, annál nagyobbat lehet bukni, de hát vonzz a 256 GB-os kártyák mezőnye.
Transcend, legolcsóbb régen volt jó pár pendriveom belőle, viszont szerettek dögleni
Lexar, második legolcsóbb, nem tudom mi a helyzet velük ez a Lexar már nem a régi Lexar? Minőségben mi lett velük?
Sandisk, nekem a "legismeretlenebb", nem sok tapasztalatom van vele.
Samsung, drágább, de ebből van itthon 32-es, 64-es és a 128-as is viszont, az elmúlt évben egy 32-es kártya lerottyantotta magát "lezárta" írhatatlanra. Kicsit megremegett a bizalmam. (Nem nem volt gagyi olvasóban, a telefonban sikerült magára zárni az ajtót.)
Lexar, professzionális felhasználásra szánt Lexar, legdrágább, de a Samsunghoz képest már semmi a különbség. Ha a név és megbízhatóság megmaradt, akkor a professzionális felhasználás miatt lehet ez lenne a befutó? -
-
ZephX
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi, valószínűleg a harmadik lesz a választott.

-
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Néztem, de azok mind a nagyobbak, 16GB kell

-
-
Üdv. Kollégák segítséget szeretnék kérni. Eddig Kingston Mobility Kit mSD kártyákat vásároltam céghez, de mostanság döglenek(lehet nem szeretik, ha menet közben elveszik tőle a záramot az idióták). Van esetleg valami ajánlottabb típus? RPi-kbe megy, üzemi területen. Köszönöm
-
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót és az alapján böngésztem az ajánlott ebay vásárlóknál.
Ezzel akkor elvileg nem nyúlhatok mellé? (Nikon D7200-as fényképezőgépbe vennék ebből kettőt) -
Ciccuka
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ez a gyilkos fajta.
Nem értem miért használnak az emberek ilyen noname eszközöket. Utána meg nem értik, hogy mi a probléma. Már párszor leírtuk a topikokban (a kütyüsben is), hogy ilyet láttok, akkor hajítsátok bele azonnal a kukába, mielőtt még tönkre nem teszi a kártyát végleg.
-
Ciccuka
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Milyen USB adapterben? Ezt eddig nem írtad.
-
Ciccuka
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Adapterrel nem lehetett probléma esetleg?
-
Ciccuka
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Mibe raktad bele?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ilyen a cucc:

A fent linkelt formázó progi lassú formázásnál 99%-nál jelez hibát.ez nem tudom, hogy segít-e valamit:
[ERROR] Error while issuing DeviceIoControl to lock volume: 0x00000005 (A hozz�f�r�s megtagadva.)
[ERROR] Failed to write lock '\\?\GLOBALROOT\Device\Harddisk1\Partition1': 5 (Input/output error)
[ERROR] Error while opening alternate device 0: 5 (Input/output error)
FSTYPE:FAT32
FSCLUSTERSIZE:32768
DEVICETOTALBYTES:15807283200
FSTOTALBYTES:15803088896
FSBYTESFREE:15803056128
FSLABEL:CSICSO
PROGRESS:0/100 Overwriting the beginning of the device with zeroed data...
PROGRESS:9/100 Overwriting the beginning of the device with zeroed data...
PROGRESS:9/100 Overwriting the end of the device with zeroed data...
PROGRESS:19/100 Overwriting the end of the device with zeroed data...
PROGRESS:19/100 Writing root directory...
PROGRESS:20/100 Writing root directory...
PROGRESS:20/100 Writing file allocation table...
PROGRESS:30/100 Writing file allocation table...
PROGRESS:38/100 Writing file allocation table...
PROGRESS:38/100 Writing file allocation table...
PROGRESS:48/100 Writing file allocation table...
PROGRESS:56/100 Writing file allocation table...
PROGRESS:56/100 Writing reserved region...
PROGRESS:60/100 Writing reserved region...
PROGRESS:60/100 Writing backup boot region...
PROGRESS:60/100 Writing backup boot region...
PROGRESS:60/100 Writing FSInfo sector...
PROGRESS:60/100 Writing FSInfo sector...
PROGRESS:60/100 Writing boot region...
PROGRESS:60/100 Writing boot region...
PROGRESS:60/100 Creating SD-compatible partition table...
PROGRESS:70/100 Creating SD-compatible partition table...
PROGRESS:80/100 Creating SD-compatible partition table...
PROGRESS:90/100 Creating SD-compatible partition table...
PROGRESS:100/100 Creating SD-compatible partition table...
[ERROR] Invalid end of sector signature: 0x0000
[ERROR] fat_check_validate_boot_sector returned error: 22 (Invalid argument)
[ERROR] Initializing cached values failed: 22 (Invalid argument)
[ERROR] Generated invalid volume. fat_volume_create returned: 22 (Invalid argument) -
[CS]Blade2
addikt
16GB-s SD kártyára tettem egy régi ATI driver-t, ott csomagoltam ki, majd pár csatlakoztatás után hibát jelzett, és nem tudja javítani, és formázni sem.
Tudok rá másolni, onnan pl. filmet le is játszik, de ez a ATI mappa 60 fájl és 60 mappa kriksz-kraksz lett és 150GB-nak jelzi. -
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Simultaneously, I was testing on a second Raspeberry Pi a Sandisk 32GB High Endurance card (the white card). The test lasted for 6 months, and then it was enough and I stopped it, to be able to use the card again. Result is :
70TB written
222 000 000 files
equivalent of 2187 writes of the full card
equivalent of writing 10GB in 30 000 files, every day for 20 years.The conclusion is we have a real wear leveling on this card.
I could continue the test to the maximum possible of 28000 cycles (Erase count 3000), we cannot expect more. But presently i thought that the test was even better than expected, and I prefer to continue running my Raspberry Pi normally on this card.Ez alapján rendelek is 2 Sandisk high endurancet.

-
BullZeye
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Annál egy fokkal tartósabbat szeretnék, az nem nagyon vált be.
-
-
BullZeye
veterán
Sorra mennek tönkre a micro SD kártyáim pár év használat után, úgyhogy kellene párat vennem kintről.
Melyik típus ajánlott Raspberry Pi-be és Core Elec-hez arm boxba?
Sebesség 30MB/s olvasás ami szükséges, viszont bírjon minél nagyobb írási ciklust, és rendszerint ezekről hallgatnak a gyártók, van direkt ilyenre fejlesztett SD kártya ami kapható Sinceritynél?32gb bőségesen elég lenne, csak ne kelljen fél évente-évente cserélgetnem.
-
törölt tag
Ja amugy egy 4 gigas mkv filmet 93 maosdperc alatt masol fel chromebookrol a kartyara, ami 23sec/1giga.
Kartyarol vissza ugynezt 47 masoperc alatt teszi meg, ami pedig 12sec/1giga. -
törölt tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Sandisk kartya olvasoval es a kartyahoz kapott SD atalakitoval felismeri a Nokiam es a chromebook-om. Pixel es egy OnePlus nem.
Anker kartya olvasolval ugyanez a helyzet annyi kulonbseggel hogy a OnePlus be sem jelez, hogy radugtam.
De van egy Samsung SD atalakitom azzal is probalkoztam. Ugyanez. Telefonon formaztam a kartyat de lehet radugom gepre azt nyomok egy FAT32-ot es utana probalkozok. -
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Amugy szerinted maga a telefon hogy formazta a kartyat, mert azt nem irta ki?
Csak az zavar, hogy a masodik telefonon nem tudom hasznalni formazas nelkul. Nem is ertem miert nem. -
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Gyors kerdes. Rakotottem a kartyat az usb c-s olvasoval az egyik telefonomhoz (Nokia 7Plus). Le is kellett formazni (mondjuk fogalmam sincs hogy formazta) es utana tudtam csak hasznalni. Lementettem mindent a kartyara es tok siman olvassa es irodnak ra a dolgok telefonrol es a chromebook-rol. Viszont mikor rakotom e masodik telefonomra (Pixel 3a XL) akkor azt irja formazzam le.
Most minden telefonnal le kell formazi vagy valamit rosszul csinalok?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy sd kártyám, ami egy telefonban volt éveken át, jól működött. Aztán egyik napról a másikra nem látta a telefon. Beraktam laptopba és adapterrel pc usb-be is, de csak annyi van, hogy a windows eszközkezelőben a lemezmeghajtóknál kiírja Mass Storage Device USB Device, de csak idáig jut. A win intéző nem látja. Fel lehet valahogy éleszteni szerintetek? -
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez az Ewent EW1075 típus, amit link-eltél tényleg annyira jó? Mert ~ 4.300,-Ft-ért elég jó áron van.
-
válasz
üzenetére
Mind1 is.
Nem azon van a hangsúly.
Lényeg, hogy neked megfelel majd úgy is, nekem nem lenne úgy tökéletes pl.
Ilyet (pl.) többre tartok és van USB/USB-C csatlakoztathatóság is, mSD és SD kártya is használható benne (egy időben is) és elégedetten használom.
Van egy NoName (fehér) USB 3.0-s mSD/SD kártya olvasóm is, már vagy 5+ éve használom és tökéletes darab, hozza a max. sebességet és megbízhatóságot is. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Adnak a kártyához átalakítót de ez szerintem alap ma már.
-
válasz
üzenetére
Igen ám, de ha mSD kártyát vettél, akkor az USB-C kábelhez kell még SD adapter is.
No mind1, ird majd le a tapasztalatod, kíváncsi vagyok!
Lényegében az SD kártyához való (elsősorban)
Az összefoglalóban ajánlott fajta kártya olvasót vettem volna a helyedben...van olyan is ami SD és mSD kártyát/kártyákat (egy időben többet) is kezel. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ilyen card reader-t vetem: [link]
De nem innen vettem. Összesen 105 fontot fizettem a kettőért együtt ami kb. 41000 Ft. Holnap jönnek meg.
Van még egy Anker kártya olvasóm is de azt a dashcam miatt használom. -
törölt tag
Na berendeltem egy Sandisk Extreme micro SD-t 512GB-ben plus egy usb c card readert. Akciós volt. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
válasz
alcapone386
üzenetére
Ha az kell, akkor rendelj azt, sok sikert!

-
alcapone386
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi a tippet. Rendelek is gyorsan sd-t

-
válasz
alcapone386
üzenetére
Úgy van ahogy leírtam.
Többire lényegében a gyártó/tervező tudna többet mondani (hiba/hibalehetőség, stb...) wiki is a segítségedre lehet vagy gyártástech. összehasonlítás (előny/hátrány, stb..) ha van!? -
alcapone386
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi a tippet. Igen az átalakító egy hibalehetőség. Na de vajon a két gyártástechnológiaban van-e számottevő különbség?! Pl mobil processzoroknál minél kisebb nm, annál kisebb fogyasztás.
Fura, hogy sd vs micro sd ilyesfajta összehasonlítást nem találok, persze ez lehet user hiba is

Igaz nem magyar, de alakul a találat: link
Ő is az átalakítót hibaztatja a lassulásért. Teljesen jogos lehet. -
válasz
alcapone386
üzenetére
Szia,
Ahova mSD kell, oda azt használsz.
SD esetén az SD ajánlott, mivel az mSD + SD Adapter (SD Adapter az + hibalehetőség)
Remélem érted amit írok, mire gondolok.
Persze mSD-t tudod SD-vé tenni, de SD-t mSD-vé nem.
/SD az "régebbi" gyártástech./ -
alcapone386
őstag
Sziasztok. Érdekesség képpen olvasgattam különböző memóriakártya tesztet, cikket, történelmet, de igazából egy kérdésre sehol sem találtam választ. Régen amikor kijött a micro sd, volt egy urban legend, hogy a sima SD méretéből adódóan megbízhatóbb, időtállóbb. Azóta változott a világ, minden megy össze kivéve a telefonok, fejlődik a technika.
Azon kívül, hogy más a tokozás és a gyártástechnológia, van különbség a két kártyatípus között? Föleg tárolási megbízhatóság és időtállóság a kérdés.
Micro sd, már ment tönkre nálam 16 és 64gigás is, sima sd őskövület még mindig működik.Milc fényképezőmben most micro sd van átalakítóval, de kacsingatok egy sima sd felé. Kérdés vajon megbízhatóbb lesz?!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest