Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Kezdő létem ellenére eddig nincs panaszom a matchmakingre - szerintem jól eltalálták.
Másik, szerintem messze a legpénztárcakímélőbb TCG amivel valaha játszottam, pedig már próbáltam párat - rengeteg kezdőgold pár óra játékkal, daily questek 3 nehézségi szinten, különböző trialok és challengek szintén kezdő, haladó és mester szinten (easy, medium, hard).
Meccsekért szintén jó pénz jár + achivementek.A duplicatek kezelése pedig zseniális;
1. eladod a shopban fix, viszonylag alacsony áron,
2. berakod Black Marketre olyan áron, amilyenen szeretnéd,
3. kraftolhatsz Tier 2 és 3as kártyákat 'x' ugyanolyan kártyából, amiket ha felhúzol adott meccsen bónusz goldot kapszA community is nagyon ott van, eddig bármi kérdésem volt, akár ingame, akár redditen készségesen segítettek.
Ja és ami nekem sokat dob a játékon, hogy lehet random emberkéket is spec-elni, így tanulni, fogásokat ellesni.
-
pachito
őstag
A játék jelenleg megvásárolható a Humble Bundle keretein belül, legolcsóbban 1 dodóért vihető pár másik kártyajátékkal együtt, szerintem simán megéri a műfaj kedvelőinek.
Van letölthető demo verziója is gamenek az elővigyázatosabbaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Redmi Note 15 5G 128/6GB Black
- RYZEN 5 9600x - XFX RX 9060XT 16GB - 2x16GB DDR5 6000MHz CL32(A-Die) - 1,25TB SSD - NZXT KRAKEN
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro - Desert Titanium - 256GB - Akku:99% - Újszerű állapot! Jótállás:2028.07.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest