Hirdetés
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Magisk
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
kocsonya
tag
Hi!
Nekem is egy ideig hasonlo felallas volt a gepemhez, nekem szerencsere ment minden elsore! Az SB Live es a Genius topicokat kell vegigolvasnod, ha valami nem megy.
par jotanacs, de lehet, hogy mar magadtol is rajottel dolgokra.
Surround mixerben, ahol az 5.1et kivalasztod, ott van egy olyan gomb, hogy settings ott pipal be mindent es a center es a sub hangerejet allitsd maxra a redirectiont meg szerintem 100Hz-re (nekem ez jott be a legjobban), nalam a master es a wave hangerok 66%ra voltak allitva es inkabb a hangrendszer erositojet hasznaltam hangositasra
mp3 alatt meg nem sikerult elernem, hogy a center is szoljon pedig en megcsinaltam mar mindent, amit forumokon irtak
ac3filter a legujabbat a ac3filter.sourceforge.com/download oldalrol toltsed le es allitsd be 5.1re, a DRC-t azt kapcsold ki mert az eltunteti a hangok felet, az automatrixon belul vedd ki az normalizet a tobbi pipa maradhat
asszem ennyi
jah es ne haragudj de ha ilyen beallitasoknal is keves neked ez a cucc egy kb 20m2 es szobaban, akkor mar egesz komoly gond lehet a hallasoddal:DD (nalunk albiban neztem a LOTR3-at haverom a masik szobaban ugyanilyen cuccon zenet hallgatott es atjott, hogy mi a fene van aprilisban is mar dorog az eg?:DD szoval szerintem a melye az boven eleg)
Aktív témák
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Foxpost
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő