Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
kocsonya
tag
Hi!
Nekem is egy ideig hasonlo felallas volt a gepemhez, nekem szerencsere ment minden elsore! Az SB Live es a Genius topicokat kell vegigolvasnod, ha valami nem megy.
par jotanacs, de lehet, hogy mar magadtol is rajottel dolgokra.
Surround mixerben, ahol az 5.1et kivalasztod, ott van egy olyan gomb, hogy settings ott pipal be mindent es a center es a sub hangerejet allitsd maxra a redirectiont meg szerintem 100Hz-re (nekem ez jott be a legjobban), nalam a master es a wave hangerok 66%ra voltak allitva es inkabb a hangrendszer erositojet hasznaltam hangositasra
mp3 alatt meg nem sikerult elernem, hogy a center is szoljon pedig en megcsinaltam mar mindent, amit forumokon irtak
ac3filter a legujabbat a ac3filter.sourceforge.com/download oldalrol toltsed le es allitsd be 5.1re, a DRC-t azt kapcsold ki mert az eltunteti a hangok felet, az automatrixon belul vedd ki az normalizet a tobbi pipa maradhat
asszem ennyi
jah es ne haragudj de ha ilyen beallitasoknal is keves neked ez a cucc egy kb 20m2 es szobaban, akkor mar egesz komoly gond lehet a hallasoddal:DD (nalunk albiban neztem a LOTR3-at haverom a masik szobaban ugyanilyen cuccon zenet hallgatott es atjott, hogy mi a fene van aprilisban is mar dorog az eg?:DD szoval szerintem a melye az boven eleg)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest