- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Panther: ha Neked is van ilyen drivered, az még királyabb, mert én is Érden lakom.
-
sh4d0w
félisten
Hagyd a fenébe, annyit nem ér az egész, nem létszükséglet. Neduddki egyébként is küld vmit emilben.
A problémát a holnapi köldéssel kapcsolatban az okozza, hogy én csak itt dolgozom, de eléggé messziről járok nap, mint nap és nem várhatom el senkitől, aki szívességet tesz nekem, hogy még alkalmazkodjon is hozzám. Mindenestre azért köszönöm. -
sh4d0w
félisten
Nah, csak sikerült... :O
Szal igazából egy Live! drivere kellen DOS-hoz (CL-nél nincs), de ha csak egy PCI-os SB16 drivere van, az is jó. Tud vki helyet, ahol fellelhető, vagy tudna küldeni egyet emilben?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest