- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronik
csendes tag
Helló! Nagyon nem értek hozzá, szóval bocs ha hülyeségeket beszélek...
Az történt, hogy még régebben elromlott a gépem, mikor bekapcsoltam hol újraindult, hol meg normálisan be lehetett kapcsolni, nem tudom van e köze hozzá, de egy csomószor áramszünet volt, és mivel szar a szünetmentesem így a gép is elszállt...aztán pont egy áramszünet után már nem újraindult hanem egyszerűen nem indult el a win, hanem csak nagy feketeség volt, szóval megpróbáltam újratelepíteni. Nem sikerült, aztán egy nálam hozzáértőbb embereke azt mondta a ram a rossz, kicserélte, meg aztán kiderült, hogy a win-cd is rossz volt, hozott egy zsír újat, feltelepítette és ment. eltelt kábé egy hét, megint elkezdett szarakodni, mert mindig konzisztenciaellenőrzést akart csinálni indításkor, de ha engedtem, hogy csinálja, lefagyott, ha meg megszakítottam, gond nélkül elindult. Na mind1 aztán kiderült, hogy ezúttal vírus volt a hibás, sikerült leírtani, aztán bekapcsoltam, és tökéletesen elindult. Aztán következő nap áramszünet volt, de nemtom lehet e köze hozzá, mert ezúttal nem volt bekapcsolva a gép, viszont miután visszajött az áram és megpróbáltam bekapcsolni a gépet, megint ugyanúgy elkezdett újraindulni, mint a ramcsere előtt, vagyis elkezdte tölteni a wint, aztán bejött valami kék képernyő fehér felirattal, annyit sikerült elolvasnom, hogy fizikai memóriáról ír, de többet nem, mert aztán egyből újraindul. Azt feltételeztem megint a ram a hibás, de az a hozzáértőbb személy azt mondta tuti, hogy nem. Ezért megpróbáltam a wint újrarakni, de egyszerűen nem megy. Egyszer nem akart elindulni a telepítés, aztán a telepítés közepén kiírt egy hibaüzit valami dll. fájlról, aztán meg lefagyott 4 perccel a vége előtt. Pedig most biztos jó a win cd. De nem lehet feltelepíteni, szóval most már fogalmam sincs, mi baja. Hogy a ram rossz, a vinyó rossz, vagy valami más. SATA vinyóról van szó, ha az számít valamit. Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, és megmondaná, mit cseréljek ki, hogy működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest