- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halihólaci
tag
válasz
Halihólaci #893 üzenetére
És most egy rendhagyó válasz saját magamnak, a két egyébként teljesen azonos WD Sata winyó pár hónapja fel lett cserélve, és vhogy elfelejtettem, így nem a rendszerről akartam bootolni, ez van...
-
Halihólaci
tag
Help!!!
Asus alaplap, 2 db SATA winyó
mellé kellene tennem még egy PATA winyót, de ha berakom a rackbe, sehogy sem indul el, bár bootolás, minden jó, de nem indul el, csak kiír vmi hibát, kihúzom, újból megy!
SOS mit tegyek? -
Halihólaci
tag
Most döbb, kicseréltem a két kábelt, EGYMÁSSAL, bootolás beállít, vinyó másol, 35000-37000 kb/ sec...
Hát ez van, vlszínüleg vmelyik kábel nem volt jól a helyén?
Vagy csak ez a számítástechnika?
Most oda-vissza jó!
Köszi a tippeket! -
Halihólaci
tag
válasz
Sirandrish #723 üzenetére
Köszi, tesztet nem találtam, az enyém csak memória sebességet mér, ha végzek a munkámmal, marad a kábelcserélgetés...
-
Halihólaci
tag
válasz
Sirandrish #718 üzenetére
Pont ennyivel másol dvd-ről, ez kicsit gáz, ha van vmi tipp, nagy örömmel fogadnám!
Egyébként miben keressem a hibát, a két vinyó azonos, biosban lehet-kell vmit állítani? -
Halihólaci
tag
Szakmai segítség kellene, Asus P4P800 E de luxe alaplapom van, hozzá 2 db WD Caviar SE 160 Gb SATA II-es winyó, ha fájlokat másolok, az átviteli sebesség 3000 kb/ s
körül van, mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest