- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joc88
csendes tag
Szia! Nekem is HP(6820s) laptopom van és én is találkoztam a problémával mert xp kellet volna vista helyett. Egy hét volt mire felszenvedtem hátha neked is segit. Ugye nekem is volt sata naitve mod mindenki azt mondta rakjam fel a sata drivert de ilyen "buherált" xp van amiben benne volt alapból a driver, nem ment.
Nos akkor a lépések amik nekem kelletek:
- leszedtem a legfrissebb BIOS-t és frissitetem
-utána a hardver vizsgálat résznél F6 és a sata drivert fel kell tenni és utána a szokásos telepítés lépései jönnek.
Nekem igy már felment az xp. -
joc88
csendes tag
válasz
audi100td #3561 üzenetére
GABA a márkája azt hiszem. Nem fogom bekapcsolni, nem is az egyém a gép.
De érdekes egy IDE winyoval még elindul bár ugy emlékeszem a haverom párhéttel ezelött vitte a gépet szervizbe mert nem indult a gép és kideült hogy egy ram tönkre ment utána IDE winyo utána meg dvd maghajto majd 2 sata winyo ment tönkre. -
joc88
csendes tag
Sziasztok még egy gondom lenne hogy berakoma gépbe a sata winyot és büdös éget szag jön kicseréltem egy másik winyot és azzal is ez történt. Szerintetek mitől lehet?
-
joc88
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne hogy van egy Abit IS7 alaplap csatlakoztatom rá egy Samsung Sata winyot és nem ismeri fel de az IDE winyot igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest