Aktív témák
-
Kérdezd meg inkább itt
De itt a kártya topicja is
Húzás mértéke pedig főként szerencse kérdése -
@AndreW@
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, már igen sokat tárgyalt kártya az enyém, én mégis most olvastam overclocking képességeiről. Köztudomású ugye, hogy remek tartalékok rejlenek a kártyában, és így az alap 400/480 (core/memory freki) helyett húzható a kártya akár 550/1000-ig is.
Nosza, gondoltam, próbáljuk ki, letöltöttem az ATItool0.26-ost, és neki is álltam leméretni a progival a Max Core, és Max Mem értékeket... Ekkor ért a meglepetés, mert a legsikerültebb menet esetén is csak 460/580-as értékek születtek, amik mellett ráadásul egy 10 perc játék után szét is esett a kép... Bár amatőrnek számítok a témában, gondolom ún. Visual Artifact-ok jelentek meg a képernyőn, vagyis sakktábla szerűen kis fekete négyzetek. A lényeg, hogy a kártya nem bírta a tuningot, vissza is vettem.
Miért lehet az, hogy az én kártyám ennyivel gyengébb/más, mint amikről a tesztek szólnak?
Annyit még, hogy a hőmérséklet egyszer sem ment 70 fok fölé, tehát a hűtéssel nem volt gond, annál is inkább, hogy az általánostól eltérően az én (ügye defaul passzív hűtésű, ugyanezen típusú Saphire kártyáktól eltérően) videókártyám rendelkezik aktív hűtéssel is, a passzív hűtést szolgáló bordák közé ékelt kisebb fajta ventillátor formájában. Hátha ez mond valamit...
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Autós topik
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Diablo IV
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Haditechnika, harcászat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest