- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fsb1000 #18230 üzenetére
Én egy Noctua ND14 típusú két ventilátoros processzor hűtőt használok link. Azt nem értem, hogy 100% terheltség mellett hogyan lehetséges ekkora eltérés a kupakhőmérséklet és az egyes magok hőmérséklete között. Az INTEL hivatalos adatlapja elég szűkszavúan nyilatkozik ebben a kérdésben link mert csak a kupakhőmérsékletet (gondolom, hogy a Tcase ezt jelenti) adja meg maximum 72.6°C értékűnek.
-
törölt tag
Üdvözlök mindenkit, én is csatlakoztam a klubbhoz egy Core i7 2600K processzorral.
Abban kérem a segítségeteket, hogy ITB terheléses teszt alatt a CPU hőmérséklet és az egyes magok hőmérséklete között elég nagy az eltérés. A CPU hőmérséklete 33C°, az egyes magoké 75C°.
Ez így normális? Az egyes magok hőmérsékletét kell figyelni vagy a CPU hőmérsékletet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA hiba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest