- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
No, sikerült megtörni a jeget! A CPU PLL csökkentése 1,750 - 1,709 V-ra stabilizálta a procit.
(utólag is thx BMW001-nek)
Akkor a 4,7Ghz:Bocs a teszt rövidségéért, de ez a linx igencsak gyilkos cucc, nem akartam tovább nyüstölni a procit.
[ Módosította: 7 ]
-
Cadal
őstag
válasz
Kolondrum #20375 üzenetére
Ha auto-n van akkor 1.6xx körül alakul, de pincehely tanácsára manuálisan állítottam be 1.86x V-ra (Az értékét én határoztam meg, Horesz1975 beállításihoz közelítve).
-
Cadal
őstag
válasz
pincehely #20305 üzenetére
Sajnos nem segített a feszültségek manuális beállítása. Ráadásul a CPU PLL-re adtam is kicsit. 1.86x V-ot kapott. De így is csontra fagyott a betöltést követő 1 percben.
Ahhoz hogy ne változzon az órajel és a feszültség (vagyis energia gazdálkodás ne legyen) ahhoz mit kell kikapcsolni? Intel SpeedStep Tech. (kép) vagy Power Saving Mode -ot kell kilőni?
-
Cadal
őstag
Hi!
Korábban kértem egy kis segítséget, hogy 4,5Ghz felett mit kell állítani biosban a stabil működéshez. Kaptam is segítséget és bár akkor nem volt sok időm tesztelni azért gyorsan kipróbáltam a kapott tanácsokat. Volt is öröm, mert ment is szépen a proci.
De! Akkor egyéb elfoglaltság miatt nem folytattam a tesztelést. Elmentettem a bios beállításokat és kész. Viszont azóta hiába töltöm vissza az elmentett állást, vagy állítok bármit biosban 4,6Ghz-en és attól felfelé csontra fagy a windows betöltéskor, vagy ha betölt akkor nagyon rövid időn belül kimered a kép. Belinkelem a bios beállításaimat, hátha észrevesztek valamit, vagy tudtok tanácsot adni. Egyszerűen nem értem miért volt jó akkor egyszer és miért nem jó azóta.
Bios: 1; 2; 3; -
Cadal
őstag
ffodi, Erdei88:
Köszönöm a gyors választ! Hétvégén valszeg lesz egy kis időm tesztelni akkor beállítom a leírtakat.
-
Cadal
őstag
Hi!
Még tavaly év végén tuningoltam kicsit a 2500K-n és sikerült is kitesztelni, hogy kb hol stabil 4500Mhz-en. Ime:
A bios beállításokról készült képek: 1; 2; 3
Abban kérnék segítséget, hogy hogyan tovább. 4,6Ghz-en még nem sikerült stabilizálnom. Pár perc terhelést követően hibázik (resteartol). Esetleg kellene állítani valamit a szorzón és a feszültségen kívül a biosban? Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest