- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFF! Öcsémnek vettem egy 793 DF-et, és az is valami hasonlót csinál. Először meg voltam róla győződve, hogy a videokaresz a bűnös (Asus FX 5700). Elajándékoztam, és beleraktam az én régi kareszomat (Inno3D 5900 XT). Ezután is csinálta, ezért elkezdtem mozgatni az AGP slotban, hátha akkor az alaplappal van a baj. Semmi eredmény, mégsem rossz az alaplap.
A mostani hozzászólásodat olvasva kezdek arra gondolni, hogy a monitor a hulladék!!! Amúgy a húgom 795 MB-jén meg időnként fut a kép, az is kurva idegesítő.
Kb. 2 éve vettem egy 757MB-t, az annyira jó monitor volt, hogy elhatároztam csak Samsungokat fogok venni. A 910T TFT-m is tuti jó, viszont a 793DF illetve 795MB egy fos.Olcsó húsnak híg a leve, nem fogok venni többet ilyen olcsó Samsungokat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest