- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFF! Öcsémnek vettem egy 793 DF-et, és az is valami hasonlót csinál. Először meg voltam róla győződve, hogy a videokaresz a bűnös (Asus FX 5700). Elajándékoztam, és beleraktam az én régi kareszomat (Inno3D 5900 XT). Ezután is csinálta, ezért elkezdtem mozgatni az AGP slotban, hátha akkor az alaplappal van a baj. Semmi eredmény, mégsem rossz az alaplap.
A mostani hozzászólásodat olvasva kezdek arra gondolni, hogy a monitor a hulladék!!! Amúgy a húgom 795 MB-jén meg időnként fut a kép, az is kurva idegesítő.
Kb. 2 éve vettem egy 757MB-t, az annyira jó monitor volt, hogy elhatároztam csak Samsungokat fogok venni. A 910T TFT-m is tuti jó, viszont a 793DF illetve 795MB egy fos.
Olcsó húsnak híg a leve, nem fogok venni többet ilyen olcsó Samsungokat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Ulefone RugKing 4 Pro
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olcsó húsnak híg a leve, nem fogok venni többet ilyen olcsó Samsungokat.