Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcy2
csendes tag
Nekem 1 éves múlt a 795MB FEKETE!!!
Sajnos hamar előjöttek rajta azok a bizonyos barnás -pirosas csíkok! De mint állat! Nem tudtam mi lehet a baj! Driver biztos nem mert folyamatossan cseréltem őket mindig a legújjabra és kb 8 hónapig ezzel a hibával éltem
!!! Nálam a megoldás a 8 hónap alatt az volt hogy tisztességesen meg kellett csapni a moncsit és akkor eltüntek a csíkok! Amikor meguntam kb 2-2.5 hónapja, elvittem a metroba hogy csinálják meg mert sz*a! Erre nagy unszolva bevette a mókus holott ott vettük de a lelkemre kötötte hogy máskor vigyem be győrbe a tököm tudja milyen utcába, mert ott a szerviz és hogy ne őnekik keljen!
Mondom ez hülye! Majd még én keresgetem a k*rva szervizt a sz*r monitorral hogy nekik kényelmes legyen! Kb 3-4 hét múlva jön a tel hogy mehetek a monitorért. Elhozom, megy minden mint állat. Nos ez volt kb 1-1.5 hónapja és már megint kezdenek előjönni ezek a barna csíkok!!! Nem tudom lehet hogy rossz neki a környezet? Jobbra 30cm gépház, fel 20cm TV;telfon;asztali DVD,balra 10cm adsl modem, alatta 60cm mélyláda! Lehet hogy ezt nem szereti? Válaszokat kérjük a 06-80-222-444-... telefonszámra!
Tényleg ha valaki tud válszt akkor irjon!
Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- LG W2243S-PF 22" Wide 1920x1080 LCD Monitor
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G93SC (49", QD-OLED, 5120x1440, 240Hz, HDR10+ Gaming, 1800R, FreeSync)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő