- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcy2
csendes tag
Nekem 1 éves múlt a 795MB FEKETE!!!
Sajnos hamar előjöttek rajta azok a bizonyos barnás -pirosas csíkok! De mint állat! Nem tudtam mi lehet a baj! Driver biztos nem mert folyamatossan cseréltem őket mindig a legújjabra és kb 8 hónapig ezzel a hibával éltem
!!! Nálam a megoldás a 8 hónap alatt az volt hogy tisztességesen meg kellett csapni a moncsit és akkor eltüntek a csíkok! Amikor meguntam kb 2-2.5 hónapja, elvittem a metroba hogy csinálják meg mert sz*a! Erre nagy unszolva bevette a mókus holott ott vettük de a lelkemre kötötte hogy máskor vigyem be győrbe a tököm tudja milyen utcába, mert ott a szerviz és hogy ne őnekik keljen!
Mondom ez hülye! Majd még én keresgetem a k*rva szervizt a sz*r monitorral hogy nekik kényelmes legyen! Kb 3-4 hét múlva jön a tel hogy mehetek a monitorért. Elhozom, megy minden mint állat. Nos ez volt kb 1-1.5 hónapja és már megint kezdenek előjönni ezek a barna csíkok!!! Nem tudom lehet hogy rossz neki a környezet? Jobbra 30cm gépház, fel 20cm TV;telfon;asztali DVD,balra 10cm adsl modem, alatta 60cm mélyláda! Lehet hogy ezt nem szereti? Válaszokat kérjük a 06-80-222-444-... telefonszámra!
Tényleg ha valaki tud válszt akkor irjon!
Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest