- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Franky2Ster #249 üzenetére
Nem típustól függ, hanem sorozattól.
E szériára fel lehet tenni. -
air
nagyúr
válasz
Franky2Ster #247 üzenetére
Visszaolvastál?
-
Franky2Ster
senior tag
UE46ES6300-on megoldható a slimfix ?
-
Haver0715
újonc
Szia UE40F6500 típusú Tv-re fel tudnám rakni a Kodit valahogy?
-
moonster
tag
Szia. Ugy tudom, h a filmezz.eu es a sorozatbarat oldalakat hasznalja. Ha jobb minosegre vagysz, akkor csakis a hivatalos streamelok johetnek szoba. Netflix, Hbo go, thome go (utobbi neveben nem vagyok biztos) Ezek tudnak jo minosegben, jo sebesseggel streamelni, tudtommal.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Sikerült feltennem a Slimfixet egy H6400-as tv-re és developer módban szépen működik is.
Kérdéseim, persze csak ha nem titok, honnan szedi a filmeket sorozatokat, jobb minőségben nem érhetőek el, mint dvd?
Egyelőre ennyi.És köszönöm szépen az applikáció fejlesztését!!!
-
borostomi
újonc
Sziasztok!
UE55D8000YS TV-m van. A Slimfix megjelenik, elindul, de semmilyen filmet nem tudok elindítani, nem reagál semmit az indÍtási kísérletekre. [kép]
A sorozatoknál még az évadok között tudok navigálni, évadon belül viszont bármelyik részre lépek nem történik semmi OK esetén. Sokszor a kép is szétesik (scrollozik): [kép] -
JoHn123
tag
Sziasztok!
KU szériára [link]
Fel lehet tenni valahogy a moviesharkot? köszi -
moonster
tag
válasz
LittleShark #237 üzenetére
Őrületesen jó amit csinálsz. Egy kincs vagy!
Nagyon várom a fejlesztést! -
moonster
tag
Eddig a tv-m (F5300) lejátszotta a videa-s videókat, de most megtagadja hálózati hiba miatt. Egyre kevesebb marad.
Némelyik sorozatbarátos sorozat nem frissül, pedig vannak új epizódok/évadok. (Modern Family)
Ötlet? -
LittleShark
tag
válasz
Cubaferi1 #231 üzenetére
Nem az én oldalam. A Kodi MovieShark, SorozatBarát és egyéb kiegészítőt is én írtam kezdetben. El akartam indítani egy mozgalmat ebben a témában Magyarországon. (Ez szerencsére sikerült is.) Később a kiegészítők fejlesztését átadtam egy nagyon jó csapatnak. Ők hozták létre és kezelik a movieshark.xyz oldalt. Rá fogok kérdezni, hogy mi történik éppen az oldallal.
-
Cubaferi1
újonc
http://movieshark.xyz
Ez a te oldalad lesz mikor lehet regisztrálni. -
komzs
tag
Samsung F tv-n jól müködik a program. Köszönöm
-
szendo777
tag
válasz
LittleShark #228 üzenetére
Nálam tökéletesen működik, ES6100 tévén.
-
handbrake
csendes tag
Kipróbáltam belépve Developal, megfagyott, aztán visszaugrott a korábbi forrásra ami nézve volt Mit kellene még beállítanom?
-
handbrake
csendes tag
Gratula a progihoz, SlimFlix Samsung UE40H5303AWXXH kipróbálva.
Végre működik is.
Egy kis észrevétel, mindenképpen Develop-al kell bejelentkezni, hogy működjön? Vagy valami nálam nem jó, hogy belépek, és mintha lefagyna a TV csak egy fekete képernyő, néha a gyári Youtube-al is járok így, ez mitől lehet?További sok sikert a fejlesztéshez!
-
anarchoid
csendes tag
Hetvegen kiprobalom felmegy-e faterom uj samujara is, kerdes , hogyan lehet megallapitani, hogy tizen-es e vagy sem ?
-
anarchoid
csendes tag
nagyon koszi az appot, csak veletlen tevedtem ide de fel ora gyotrodes utan felment a slimvix 0.3 a tv-mre, most egyel kevesebb taviranyitot kell hasznalnom
-
karessz11
csendes újonc
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az androidos tvokositoknál, meglehet oldani, hogy a le-fel gombbal lehessen görgetni a movisharkot? Mármint a filmeket.
-
moonster
tag
Esetleg kipróbálhatod a PLEX-et is. Ehhez van külön samsung app is. Sajnos a szerver része kezd globálissá válni, de kinézetre nagyon tetszetős, teszi a dolgát, valamint egy is beállítással bárhonnan megtudod nézni a PC-den lévő filmeket, bármilyen erre képes eszközön, legyen ez TV, telefon, tablet.
Remélem nem tabu itt a PLEX. Ha igen, akkor bocsi. -
Robi86
senior tag
Üdvözlet!
Talán nem jó helyen kérdezek, előre is bocsánat.
A Samsung Link nevű alkalmazást használom filmek streamelésére PC-ről a TV-re wifin. Az a baj, hogy egyszercsak kiírta ez a progi, hogy november elsejétől megszűnik. Tudnátok ajánlani helyette egy másik alkalmazást ugyanerre a célra? -
szendo777
tag
válasz
LittleShark #188 üzenetére
Szia,
Engem is érdekelne, írtam üzenetet. -
vzoli1987
aktív tag
a sorozatbarát oldal megújúl hamarosan és már a movieshark féle sem müxik sajnos, úgyhogy lesz dolgod úgylátom slimflix ügyben hamarosan
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #212 üzenetére
Megnéztem és van nagyon sokféle.
[link]
A kérdés az, hogy frissítenem kell-e az appot. Bár a Szulejmánt (párom nézi) egyből látta
Mi lehet az oka?
Mikorra tervezed a kedvencek implementálását?
m -
moonster
tag
válasz
LittleShark #184 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Miért lehet az, hogy a sorozatbaráton fenn van egy epizód, de a sharkServer + moviesharkon, samsung tv-n nem látszik? -
Nono76
tag
válasz
LittleShark #205 üzenetére
Én is próbáltam a pendriveos verziót, de sajnos nekem sem működik. Fat32re van formázva, és F6400-es TV-n probáltam.
-
Jakuu
őstag
Meg van a bunos. A sracnak NTFS-re volt formazva a pendriveje.
Visszakonvertaltam fat32-re onnantol flottul ment minden, ahogy kell. -
Jakuu
őstag
Akkor inkabb megvarom, mig elkeszul a Tizen rendszeren mukodo pendrives verzio, mert ha jol gondolom, a MovieSharkTVKliensApp.zip meg szerver nelkul nem mukodik es mivel nem hozzam kellene telepiteni,hanem egy ismerosomhoz, ahol nincs PC, ez a megoldas nem mukodne, annelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest