- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
hardverlog #83 üzenetére
Kicsivel többért van 65-ös Sony OLED is, ami egyrészt beégni sem fog hamar, másrészt meg jóval jobb technika is van alatta én inkább arra szavaznék, de a G szériás se sokkal drágább. Ráadásul a quality control az utóbbi időben botrányos a Samunál, sokan panszakodnak az összeszerelési minőségre és az ebből fakadó hibákra is. A panel fokozott beégési érzékenységével és a közepes képfeldolgozással együtt én kétszer is meggondolnám, hoyg Samura ennyi pénzt kiadjak, persze ez csak az én véleményem.
-
Sinesol
veterán
Az a tesztcsomag lenyege, hogy széles repertoart lehessen tesztelni. Egyébként egy sima h264 formatumu video, ami azért igencsak elterjedt. Na és azért hasal el, mert magas a bitrataja, a chip meg gyenge, ebből lehet következtetni, hogy magas minősegü videokat ilyen formatumban nem tud lejatszani. Erre jo a teszt.
Az, hogy szerinted nincs ra szükseg, az kb olyan, mintha azt mondanad felesleges egy videokartyat magas beallitasok mellett tesztelni, az a lenyeg, hogy low beallitason siman vigye a jatekokat. -
Sinesol
veterán
válasz
Rommel6600 #43 üzenetére
Szerintem ez inkább elvi kérdés, a Samu egyszerűen a saját HDR10+ szabványa mellett tette le a voksot, amit támogat a Pana is, plusz az Amazon is mellé állt. Nem lefutott ez a verseny még, jelenleg amúgyis a HDR10, ami legszélesebb körben elérhetőm szóval nem nagy érvágás a Dolby Vision hiánya.
-
Sinesol
veterán
Nem valószínű, épp most kötött a Samsung egy óriási beszállítói szerződést az LG-vel, hogy tőlük veszik majd a nagy paneleket, de lehet a kicsiket is. Vagy nagyon rossz a kihozatal, vagy a beégés különösen problémás, a lényeg, hogy ezzel gyakorlatilag besorolnak az LG alá ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest